Bug: L4 Win 7 Unable to login on sign in screen

Page 1 of 2 (35 items) 1 2 Next >
This post has 34 Replies | 4 Followers

Posts 1150
Anthony H | Forum Activity | Posted: Wed, Oct 12 2011 10:16 PM

Is the authentication server down? I'm able to log into the forum but not into LOGOS. Only offline works.    6076.Logos4.log

 

 

Posts 59
Eric Ruhnow | Forum Activity | Replied: Wed, Oct 12 2011 10:22 PM

I'm getting the same problem in L4Win and the iOS app. The Android App on my phone is working correctly right now though.

Lenovo TS130 Xeon E3-1245V2 | 20GB | 256 GB SSD (OS and Logos) | 3TB WD Red | Windows 10 Pro x64

L4 & L5 Platinum, L6 Gold, L5 Reformed Gold, L6 Reformed Bronze, L7 Lutheran Silver, L7 Reformed Starter, L7 Full Feature Set

Posts 11
BIBLEfreak | Forum Activity | Replied: Wed, Oct 12 2011 10:23 PM

Having the same problem here.  PST 10:18.  Just completed an update.  Login works for logos.com site but not Biblia.com

Posts 27234
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Wed, Oct 12 2011 10:27 PM

Anthony H:
Is the authentication server down?

It can be awkward at times, but don't forget your password! Show us another log if the problem persists, but you might be better contacting Customer Services.

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 726
Chris Elford | Forum Activity | Replied: Wed, Oct 12 2011 10:27 PM

Ditto - not working for L4 for Windows or iPod Touch app

Posts 13
SAGLIETTO daniel | Forum Activity | Replied: Wed, Oct 12 2011 10:28 PM

i have the same problem, unable to login ......

Soli Deo Gloria.....toujours !!!!

http://danielsaglietto.blogspot.com/

Posts 1
Terrence Daniels | Forum Activity | Replied: Wed, Oct 12 2011 10:32 PM

I am getting the same issue on Mac with Logos 4.3.XX. This is very irritating. Credentials work fine with the Logos.com site, but not the program. There must be an authentication server problem.

Posts 636
Ryan | Forum Activity | Replied: Wed, Oct 12 2011 10:35 PM

I'm on Windows XP and have the same problem -- can log into forums but not into Logos 4.

10:35pm PST

Posts 1150
Anthony H | Forum Activity | Replied: Wed, Oct 12 2011 10:40 PM

Dave Hooton:

Anthony H:
Is the authentication server down?

It can be awkward at times, but don't forget your password! Show us another log if the problem persists, but you might be better contacting Customer Services.

Dave, thanks. Don't be fooled by the screen shot. The password  field comes up empty after it rejects the sign in. My post was after the fifth try. My password worked logging into my web based account/forum. (Of which I log in fresh every time and log out every time. No "stay logged in" check boxes for me! So to be sure its not my password. There are also others....Wink

 

2626.Logos4.log

 

6663.Logos4.log

 

2011-10-13 00:37:41.1885 4 Info WebServiceClient (3756ms) Calling Login.

2011-10-13 00:38:10.4692 4 Info WebServiceClient (1312ms) Calling Login.

 

I know its milliseconds but its kinda' lengthy...

 

Posts 1
Robert Chinn | Forum Activity | Replied: Wed, Oct 12 2011 11:17 PM

I am also getting the same problem. I can log into logos.com via the web. I've even reset my password and verified that I'm inputting the correct password, but still getting a "The user name or password were not accepted by Logos.com". This occurred after I downloaded the Richmond Daily Dispatch resources and restarted Logos.

Posts 1084
Martin Folley | Forum Activity | Replied: Wed, Oct 12 2011 11:17 PM

Anthony H:
There are also others....

Me Too! (L4Mac)

2010 17" MBP with High Sierra, iPad4 with iOS10.

Posts 60
Donald S | Forum Activity | Replied: Wed, Oct 12 2011 11:28 PM

Yup and me too.  Glad I'm not alone.  I had just re-installed Logos 4, but can't get the downloads of my resources because my login is not accepted.  I guess I'll try in the morning when folks are awake on the west coast Wink

Posts 56
Erwin | Forum Activity | Replied: Wed, Oct 12 2011 11:45 PM

I am using vista and having the same problem

Posts 20
Robert Holmes | Forum Activity | Replied: Wed, Oct 12 2011 11:49 PM

Glad it is not just me - I am experiencing the same problems - hopefully sorted out soon

Robert

Posts 4
Carchemish | Forum Activity | Replied: Wed, Oct 12 2011 11:50 PM

I'm getting the same problem, but I noticed it when I tried to access my reading plan in the iPhone app this morning. Assuming that it was an app problem, I opened Logos on my Mac and had the same rejection as the original poster.

Posts 1
William T. Brewer | Forum Activity | Replied: Wed, Oct 12 2011 11:53 PM

I've got the same problem.  

Can't log into my Win7 machine and my IPAD 2 app doesn't work either.

Posts 24
Christian Bongartz | Forum Activity | Replied: Thu, Oct 13 2011 12:36 AM

I'm experiencing the same problems, there was a Win 7 update tonight, maybe that has something to do with it.

Posts 517
John Duffy | Forum Activity | Replied: Thu, Oct 13 2011 1:16 AM

I'm having the same problem, but had no update recently.  I've had to work offline.

Posts 2745
Bohuslav Wojnar | Forum Activity | Replied: Thu, Oct 13 2011 1:16 AM

Dave Hooton:

Anthony H:
Is the authentication server down?

It can be awkward at times, but don't forget your password! Show us another log if the problem persists, but you might be better contacting Customer Services.

It looks the problem is on the Logos authentications server side. People have problem on both PC, MAC and iOS platforms, both with the old iOS and the new iOS 5.

I have Logos 4.5 Beta 1 installed, my associate pastor has a regular Logos 4 installation and we both have the problem.

Bohuslav

Posts 232
AndyTheGreek | Forum Activity | Replied: Thu, Oct 13 2011 1:32 AM

I too cannot login... Biblia.com is also down...

Andy

Page 1 of 2 (35 items) 1 2 Next > | RSS