BUG - Cannot Create New Styles to Copy Bible Verses

Page 1 of 1 (6 items)
This post has 5 Replies | 1 Follower

Posts 113
Samuel | Forum Activity | Posted: Fri, Mar 30 2012 5:14 AM

I've tried this multiple times. When I try to create a new style, it doesn't actually save. I can't find it anywhere. In addition, when you create a new style, if you click to the title area to name it, you can't click back in the edit window to continue customizing it.

Posts 29603
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 30 2012 5:48 AM

Samuel Clough:
When I try to create a new style, it doesn't actually save

I can confirm this behavior on my computer as well. I am running 4.5a SR1.

macOS, iOS & iPadOS | Logs |  Install

Posts 13
Brian Hagler | Forum Activity | Replied: Sat, Mar 31 2012 8:15 AM

This happens to me too. Actually locks up Logos forcing me to close and relaunch.

Posts 1432
Tonya J Ross | Forum Activity | Replied: Wed, Apr 4 2012 12:56 PM

Samuel Clough:
When I try to create a new style, it doesn't actually save.

Samuel Clough:
In addition, when you create a new style, if you click to the title area to name it, you can't click back in the edit window to continue customizing it.

I cannot reproduce either of these issues in the stable or the current beta builds.  If you could post diagnostic logs that would be very helpful.

Posts 113
Samuel | Forum Activity | Replied: Thu, Apr 5 2012 8:11 AM

Are you trying it on Mac? I can't see or use any of the styles I've tried to create. Attached is a log.0601.Logos4.log

Posts 3188
LogosEmployee
Thomas Ball | Forum Activity | Replied: Thu, Apr 5 2012 10:19 AM

I can reproduce on two machines with stable builds, so I can confirm this bug. It is non-existent in the current Beta, so let us know if this continues with 4.5b. Thank you!

 

Page 1 of 1 (6 items) | RSS