Loading Logos 5: Error message "Verify that you have access to that directory."

Page 1 of 1 (5 items)
This post has 4 Replies | 1 Follower

Posts 20
Pastor Brad Berglund | Forum Activity | Posted: Wed, Nov 7 2012 7:34 PM

This is a problem that I have had for years.  Something about my Webroot Security software does not like Logos.  I have been frequently asked for updates in LOGOS4.  The answer then was simple.  I needed to right click on my LOGOS4 icon and then choose: RUN AS ADMINISTRATOR.  The problem was solved.

I just downloaded LOGOS5 and received the same error.  I followed the old patterns.  However, there is no icon for LOGOS5 - only one for LOGOS4.  How do I get around this error message now?

Posts 27857
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Wed, Nov 7 2012 7:48 PM

Perhaps this will provide a more permanent solution  - http://wiki.logos.com/Fixing_Logos_4_folder_Ownership

As for the icon, it should still start L5!

Dave
===

Windows 11 & Android 8

Posts 20
Pastor Brad Berglund | Forum Activity | Replied: Thu, Nov 8 2012 5:19 AM

Thanks.  That works perfectly!

Posts 35
Sumair | Forum Activity | Replied: Fri, Dec 14 2012 3:18 PM

I seem to be getting the same error but the security permissions are set to my userid and it wont fix. I am running windows 8 and it was working fine before the latest update attempted.

Any ideas?

Thanks,

- Sumair

- Sumair

theologyinsneakers.com - Evidence for things unseen.

 

Posts 35
Sumair | Forum Activity | Replied: Fri, Dec 14 2012 3:24 PM

found the fix. another post said to run as admin by right clicking. that worked for me. hope it helps someone else.

- Sumair

theologyinsneakers.com - Evidence for things unseen.

 

Page 1 of 1 (5 items) | RSS