BUG in 5.0a - Copy Bible Verses

Page 1 of 1 (8 items)
This post has 7 Replies | 0 Followers

Posts 362
Wyn Laidig | Forum Activity | Posted: Thu, Nov 22 2012 8:26 AM

Copy Bible Verses, in version 5.0a, does not assign the Microsoft Word paragraph styles.  Here is my custom style:

%NoFootnotes
%NoCitation
%HeaderStyle=Scripture
%ForEachVerseStyle=Scripture
%FooterStyle=Scripture

=Header
<p><i><b>[FullPassageRef]
</b></i>

=ForEachVerse
[VerseText]

It worked fine prior the last upgrade.  Now I just get verses copied into Word with "normal" paragraph style.

ALSO, another bug, is that when you hit "copy and paste", and Word is not open, Logos will open a new Word docx file, but it will not paste in the verse.

Posts 26029
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Thu, Nov 22 2012 6:38 PM

Wyn Laidig:
It worked fine prior the last upgrade.  Now I just get verses copied into Word with "normal" paragraph style.

Agree

Wyn Laidig:
ALSO, another bug, is that when you hit "copy and paste", and Word is not open, Logos will open a new Word docx file, but it will not paste in the verse.

It pastes into Word 2007. What is your version?

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 49
Michael Robinson | Forum Activity | Replied: Fri, Nov 23 2012 3:30 AM
I haven't tried this in 5.0a, but neither did it work properly in L4 pr 5.0 for me. It would use the word style for the header, but not for the verse text. I'm using word 2010.
Posts 362
Wyn Laidig | Forum Activity | Replied: Fri, Nov 23 2012 5:27 AM

Dave Hooton:
It pastes into Word 2007. What is your version?

I am using Word 2010.

Posts 634
Pastor Michael Huffman | Forum Activity | Replied: Fri, Nov 23 2012 6:36 AM

The Smart Tag option still works in Logos 5, although, I have not updated to 5.0a but I cannot imagine that featue is gone.

Pastor Michael Huffman, Th.A Th.B Th.M

Posts 362
Wyn Laidig | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 26 2012 4:36 PM

Dave Hooton:

Wyn Laidig:
It worked fine prior the last upgrade.  Now I just get verses copied into Word with "normal" paragraph style.

Agree

It would be nice to get acknowledgement from someone at Logos that they have recorded this bug and will address it.  I use this feature dozens of time each day, so it is a real pain to have it not functioning now.

Posts 1432
Tonya J Ross | Forum Activity | Replied: Tue, Dec 4 2012 11:48 AM

We have been able to reproduce this issue on Windows and will report it to Development.

Posts 8887
LogosEmployee

This bug should be fixed in 5.0a SR-2.

Page 1 of 1 (8 items) | RSS