Program Settings (additional info icons)

Page 1 of 1 (18 items)
This post has 17 Replies | 1 Follower

Posts 326
tjebme | Forum Activity | Posted: Tue, Dec 25 2012 7:13 AM

In Program Settings, the additional info icons on the right hand side (question mark in a circle) do not provide additional info for me when I select them. I am using 5.0b Beta 1 (5.0.2.0441) on a Mac.

Posts 4595
Forum MVP
Fred Chapman | Forum Activity | Replied: Tue, Dec 25 2012 8:13 AM

In the Windows version all have something except for the two associated with cummunity tags and the startup options

Posts 326
tjebme | Forum Activity | Replied: Tue, Dec 25 2012 10:32 AM

Thanks, must be just a Mac issue.

Posts 777
Brisa Davis | Forum Activity | Replied: Wed, Jan 2 2013 9:48 AM

The info icons provide information by way of a popup when you hover over them, not by additional information when they are clicked. This popup should appear in 5.0b Beta 1 for all the settings except the startup layout options and the two settings associated with community information.

I am able to see the popup on Mac. Are you not seeing a popup when you hover over the info icons?

Posts 326
tjebme | Forum Activity | Replied: Wed, Jan 2 2013 4:16 PM

Correct. I do not see popups when I hover over the info icons. Thanks.

Posts 777
Brisa Davis | Forum Activity | Replied: Thu, Jan 3 2013 5:15 PM

What OS are you using? I know you are on a Mac, but more details would be helpful.

Are you not seeing popups for any of the info icons? Or are the popups missing for only some of the info icons? 

Posts 326
tjebme | Forum Activity | Replied: Thu, Jan 3 2013 6:08 PM

I have a video I can send you showing what is and isn't happening if u would like. I am running 10.8.2. There are no pop ups at all.

Posts 10524
Forum MVP
Jack Caviness | Forum Activity | Replied: Fri, Jan 4 2013 4:47 AM

Brisa Calderon:
What OS are you using? I know you are on a Mac, but more details would be helpful.

Popups working with Mac OS 10.7.5

Posts 326
tjebme | Forum Activity | Replied: Fri, Jan 4 2013 5:51 AM

Not sure if this will work, but here is the screencast.

 

8640.Logos icon video.mp4

Posts 27560
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Fri, Jan 4 2013 6:56 AM

Brian - FYI: the video plays just fine.

OSX & iOS | Logs |  Install

Posts 326
tjebme | Forum Activity | Replied: Fri, Jan 4 2013 12:24 PM

Thanks for letting me know.

Posts 326
tjebme | Forum Activity | Replied: Fri, Jan 11 2013 4:21 AM

5.0b Beta 2 (5.0.2.0536) did not fix this problem

Posts 326
tjebme | Forum Activity | Replied: Fri, Jan 11 2013 8:40 AM

Here are the logs.

 

6404.LogosLogs Brian Elliott 20130111-103616.gz

Posts 777
Brisa Davis | Forum Activity | Replied: Fri, Jan 11 2013 11:47 AM

Thank you for the update. I will pass your logs on to the Development department.

Posts 326
tjebme | Forum Activity | Replied: Fri, Jan 18 2013 4:37 AM

5.0b Beta 3 did not fix this.

Posts 7983
LogosEmployee

We haven't been able to reproduce this problem, but will keep investigating.

Posts 777
Brisa Davis | Forum Activity | Replied: Wed, Jan 30 2013 9:43 AM

Brian,

Are you on a Mac with Retina display? I am able to reproduce the issue on a Retina display.

Posts 777
Brisa Davis | Forum Activity | Replied: Wed, Jan 30 2013 4:58 PM

Brian Elliott:
5.0b Beta 3 did not fix this.

The issue with popups not showing on retina displays will be fixed in 5.0b RC 2. If you are not using a retina display, please let us know.

Page 1 of 1 (18 items) | RSS