BUG - All Tabs Highlighted after Using Reading View

Page 1 of 1 (6 items)
This post has 5 Replies | 1 Follower

Posts 113
Samuel | Forum Activity | Posted: Wed, Jan 9 2013 12:37 PM

The title says it all. Open a resource in "Reading View." Then exit reading view and all tabs show the little highlight at the top of their title that should only show when you are sliding your mouse over the tab. I'm using Mac version 5.0a SR-3.

Posts 3189
LogosEmployee
Thomas Ball | Forum Activity | Replied: Wed, Jan 9 2013 12:46 PM

Hi Samuel,

I'm unable to replicate your behavior with the following steps.

 

1. Have two panels open with four tabs in one and another in the second. 

2. choose the furthest to the left panel and hit F11.

3. Hit F11 again.

 

The only two active tabs are the last one clicked and the single one in the right panel. 

 

Are you executing this differently? If so, how?

 

Posts 113

F11 doesn't do anything on my computer. I'm clicking a resource icon and selecting "show reading view" and then deselecting it to return to a normal view. Attached are screenshots showing how all tabs "light up" on entering reading view and then how they remain highlighted with light after closing reading view.

Posts 113

Here's the initial screen on entering reading view.

Posts 15805
Forum MVP
Keep Smiling 4 Jesus :) | Forum Activity | Replied: Wed, Jan 9 2013 9:54 PM

Samuel Clough:
F11 doesn't do anything on my computer.

Wonder what command+shift+F does ?

Samuel Clough:
Attached are screenshots showing how all tabs "light up" on entering reading view and then how they remain highlighted with light after closing reading view.

Can replicate tab "spotlights" using Logos 5.0b Beta 1 on OS X 10.8.2 after reading view usage.  Opening a layout causes tab color to return to normal.

Keep Smiling Smile

Posts 113
Samuel | Forum Activity | Replied: Fri, Jan 11 2013 3:02 PM

Just wanted to make sure this is on Logos' list of bugs to fix in a future release.

Page 1 of 1 (6 items) | RSS