Page 1 of 1 (6 items)
This post has 5 Replies | 1 Follower

Posts 6
Cheryl Dumais | Forum Activity | Posted: Sat, Jan 19 2013 11:56 PM

Is the Logos system down????  Everything I try to do brings back an error.  Needless to say the office isn't open so I can't call.  I've deleted the program and reinstalled and still nothing works??????

Posts 25222
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Sun, Jan 20 2013 12:43 AM

Hi Cheryl - and welcome to the forums

Cheryl Dumais:
Is the Logos system down????  Everything I try to do brings back an error.

It is working fine for me

Can you provide a few more details as to what you are seeing and the environment you are in (working online / offline, wifi / cellular, etc)?

Graham

Posts 25222
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Sun, Jan 20 2013 1:14 AM

Hi Cheryl

It looks as though someone else is experiencing problems as well as per http://community.logos.com/forums/t/64880.aspx

Graham

Posts 29804
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Sun, Jan 20 2013 4:57 AM

Cheryl - welcome to the forums. Sorry you are having trouble. Tongue Tied

What error messages are you getting? What are you trying to do?

macOS, iOS & iPadOS | Logs |  Install

Posts 6
Cheryl Dumais | Forum Activity | Replied: Sun, Jan 20 2013 10:23 PM

Thanks Graham,

Strangely after I posted it started working again.  Very odd.  This system is usually so stable guess I'm spoiled. 

 

Cheryl

Posts 6
Cheryl Dumais | Forum Activity | Replied: Sun, Jan 20 2013 10:25 PM

Thanks for offering to help.  Strangely it started working about 20 minutes after the issues.  Guess it will remain a mystery. 

 

Cheryl

Page 1 of 1 (6 items) | RSS