Software won't start

Page 1 of 1 (4 items)
This post has 3 Replies | 1 Follower

Posts 112
Philip E. Sumpter | Forum Activity | Posted: Sun, Jul 28 2013 12:32 PM

My logos 5 software has suddenly stopped working (I use Windows 7). The message I get is as follows:

"the exception unknown software exception (0xe0434352) occurred in the application at location 0x76e7c41f."

I know little about computers and urgently need a solution as I have deadlines and am dependent of logos for my work!

Posts 26049
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Sun, Jul 28 2013 12:34 PM

Hi Philip

Sorry to hear you are having problems.

Can you enable diagnostic logging and post logs as per http://www.logos.com/support/logos5/windows/problem?

Graham

Posts 2437
Joseph Turner | Forum Activity | Replied: Sun, Jul 28 2013 1:24 PM

When was the last time you updated Logos?  If you don't have the newest version, then I would start there by downloading the newest version here.  I would restart first to make sure nothing is locked in memory that will mess up the install process.  That may be the quickest fix.

Disclaimer:  I hate using messaging, texting, and email for real communication.  If anything that I type to you seems like anything other than humble and respectful, then I have not done a good job typing my thoughts.

Posts 112
Philip E. Sumpter | Forum Activity | Replied: Mon, Aug 5 2013 11:25 PM

Hi all,

Thank you so much for your responses and sorry for the late reply. Before you responded I did a system restore to the day before and everything worked more or less OK. I figured, however, the problem would come back again, but it didn't. Not sure what all that means but the main thing it's working now.

Cheers,

Phil. 

Page 1 of 1 (4 items) | RSS