Page 1 of 1 (9 items)
This post has 8 Replies | 1 Follower

Posts 82
Rob Taylor | Forum Activity | Posted: Fri, Jun 12 2009 2:04 PM

I just noticed the Reference Target button is no longer on the toolbar. Can anyone verify this?

Thanks

Pastor Rob Taylor

Posts 41
LogosEmployee
Phillip | Forum Activity | Replied: Fri, Jun 12 2009 3:08 PM

The Reference Target button is missing from the toolbar in 1.1.1.

Win 7 x64 | Core i7 2600k @ 4.6GHz | 8GB RAM @ 1866MHz | Intel SSD G2

Posts 41
LogosEmployee
Phillip | Forum Activity | Replied: Fri, Jun 12 2009 3:21 PM

This bug has been reported.

Win 7 x64 | Core i7 2600k @ 4.6GHz | 8GB RAM @ 1866MHz | Intel SSD G2

Posts 2793
J.R. Miller | Forum Activity | Replied: Fri, Jun 12 2009 3:57 PM

Confirmed, that button is also missing on my documents such that I cannot designate an alternative Bible translation as the target Bible.

See the image below...

My Books in Logos & FREE Training

Posts 82
Rob Taylor | Forum Activity | Replied: Tue, Jun 16 2009 6:22 AM

Is Logos addressing this missing feature? Thanks

Posts 71
Aeolus Jacobus | Forum Activity | Replied: Tue, Jun 16 2009 11:18 PM

Someone said the bug has been reported I think. A few posts up. Or do you want , "Logos is working on this issue" as confirmation of this issue?Confused

Posts 1416
Wes Saad | Forum Activity | Replied: Wed, Jun 17 2009 7:07 AM

Aeolus Jacobus:
Or do you want , "Logos is working on this issue" as confirmation of this issue?Confused

Well, what I'd prefer to hear is "Logos is working on this issue and an update will be available by 3:00 this afternoon." The problem, it is quite annoying. :)

Posts 82
Rob Taylor | Forum Activity | Replied: Tue, Jun 23 2009 11:49 AM

The button is actually still there, the button image is only missing. If you click on the 'SPACE' where the button image should be the command still activates. Thought I would share this with you.

Posts 2793
J.R. Miller | Forum Activity | Replied: Wed, Jun 24 2009 11:37 AM

Pastor Rob Taylor:
The button is actually still there, the button image is only missing. If you click on the 'SPACE' where the button image should be the command still activates. Thought I would share this with you.
I will check that out... thanks for the tip.

My Books in Logos & FREE Training

Page 1 of 1 (9 items) | RSS