Logos crashes after startup on Mac OSX Maverick

Page 1 of 1 (5 items)
This post has 4 Replies | 1 Follower

Posts 19
Joop Feenstra | Forum Activity | Posted: Wed, Nov 6 2013 3:06 PM

Logos crashes after logging in. It takes a few seconds and then Logos crashes.

Trying to fix it, I removed the catalog.db files under ~/Library/Application Support/Logos4/Data/<....>/LibraryCatalog/

Three files were removed. Now it logs in and continues spinning.

2626.LogosLogs.Joop.20131106-234509.zip

Addition:

After rebooting my mac, Logos again crashes just after logging in.

2766.LogosLogs.Joop.20131107-003741.zip

Posts 10831
Forum MVP
Jack Caviness | Forum Activity | Replied: Wed, Nov 6 2013 3:33 PM

Your logs exceed my reading ability, but why did you delete the LibraryCatalog? If that was the fix to someone else's problem, you cannot assume that it fix yours. that is somewhat akin to taking another person's medicine Geeked.

Posts 19
Joop Feenstra | Forum Activity | Replied: Wed, Nov 6 2013 3:44 PM

Yes, better to have Logos support have a look to it first.

But because of the type of error, I imagined my database was corrupt and should be build again.

Posts 26949
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Wed, Nov 6 2013 3:49 PM

Joop Feenstra:
Yes, better to have Logos support have a look to it first.

Because this is a beta version there will be no official Support - I'll cross-post to the beta forum so the Logos developers can look at the logs.

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 10831
Forum MVP
Jack Caviness | Forum Activity | Replied: Thu, Nov 7 2013 3:00 AM

Martin Potter reported that the problem should now be fixed in RC-1 540959.aspx

Page 1 of 1 (5 items) | RSS