Disappearing RefTags

Page 1 of 1 (5 items)
This post has 4 Replies | 1 Follower

Posts 5261
David Paul | Forum Activity | Posted: Mon, Feb 10 2014 3:28 PM

I've noticed a pattern concerning RefTagger use on the forum over the last couple of days since RT was updated. When I include a Bible reference in a post and post it, and then turn around and edit the post, I've noticed that the RefTag disappears from the post. I'm not sure if this is a website/forum issue or a RefTag issue, but it has happened a number of times.

ASROCK x570 Creator, AMD R9 3950x, HyperX 64gb 3600 RAM, Asus Strix RTX 2080 ti, 2tb m.2 Seagate Firecuda SSD (x2) ...and other mechano-digital happiness.

"The Unbelievable Work...believe it or not."

Posts 5261
David Paul | Forum Activity | Replied: Wed, Feb 12 2014 6:36 PM

This continues to be a problem. I corrected a typo here, and when I reposted, all of my Bible refs vanished. This is unacceptable, especially on Logos's own website.

ASROCK x570 Creator, AMD R9 3950x, HyperX 64gb 3600 RAM, Asus Strix RTX 2080 ti, 2tb m.2 Seagate Firecuda SSD (x2) ...and other mechano-digital happiness.

"The Unbelievable Work...believe it or not."

Posts 5261
David Paul | Forum Activity | Replied: Fri, Feb 14 2014 10:32 PM

Just to be clear about this, the reason the RefTag disappears is because editing a post causes the Bible references to disappear when the post is reposted.

ASROCK x570 Creator, AMD R9 3950x, HyperX 64gb 3600 RAM, Asus Strix RTX 2080 ti, 2tb m.2 Seagate Firecuda SSD (x2) ...and other mechano-digital happiness.

"The Unbelievable Work...believe it or not."

Posts 156
Thomas Beirne | Forum Activity | Replied: Wed, Feb 19 2014 1:58 PM

Sorry for the slow response on this! I believe this should now be fixed, but to test myself:

John 3:16

Matthew 1:1

Gen 1:1

Posts 156
Thomas Beirne | Forum Activity | Replied: Wed, Feb 19 2014 1:59 PM

It looks like it is working to me, but please let me know if you run into further issues. Thanks for the heads up on this!

Page 1 of 1 (5 items) | RSS