CRASH on startup

Page 1 of 1 (5 items)
This post has 4 Replies | 0 Followers

Posts 32
Blair | Forum Activity | Posted: Sun, Mar 16 2014 8:35 PM

OK, this is the third time I've tried to post this. If the other two posts actually materialize I apologize for duplicating.

Logos 5 is crashing while loading. It started about a week ago. At first I thought it might be Windows 7 updates so I rolled those back but it didn't help. I've recently downloaded a number of new items to my library so presume something must be wrong there. This is a time sensitive issue as I leave the country for classes soon and have assignments due when I get there.

Logs from today are attached.

Posts 3188
LogosEmployee
Thomas Ball | Forum Activity | Replied: Mon, Mar 17 2014 10:08 AM

Hi Blair,

I've responded to your email you sent us. Let me know there if my instructions don't fix the problem. 

 

Posts 32
Blair | Forum Activity | Replied: Tue, Mar 18 2014 2:08 AM

All good now.

My thanks to Tommy and the Logos crew for their quick response.

Blair

Posts 82
Ed Stone | Forum Activity | Replied: Tue, Mar 18 2014 7:43 AM

Same thing for me. Can you send me the same instructions?

Thanks!


Ed

Posts 3188
LogosEmployee
Thomas Ball | Forum Activity | Replied: Tue, Mar 18 2014 9:47 AM

Hi Ed,

I knew what to do for Blair because logs were sent. The reason Logos is crashing for you may be different. Please choose the appropriate link for you and attach a set of logs from the crash here; 

Windows: www.logos.com/support/logos5/windows/logging

Mac: www.logos.com/support/logos5/mac/logging

 

Page 1 of 1 (5 items) | RSS