Sync Errors in Logos 5

Page 1 of 1 (5 items)
This post has 4 Replies | 0 Followers

Posts 8006
LogosEmployee
Bradley Grainger (Faithlife) | Forum Activity | Posted: Sat, May 10 2014 10:42 AM

We've logged an increase in sync errors (from the Logos 5 desktop app) and are investigating the issue. I don't have any more information on the problem at this time.

Posts 5564
Forum MVP
Rich DeRuiter | Forum Activity | Replied: Sat, May 10 2014 11:21 AM

Bradley Grainger (Logos):

We've logged an increase in sync errors (from the Logos 5 desktop app) and are investigating the issue. I don't have any more information on the problem at this time.

Bradley, when looking at Logos.com (here), I keep getting the following message (in Chrome): "waiting for faithlife.com" and a few other messages that flash to quickly to read (something about "account..." and something with "ssl..." and something with "secure..."). But it's the faithlife.com message that is the most steady. I turned off both my Adblock and DoNotTrack addons and still get the same messages (works identically with those addons enabled/disabled).

Not sure that helps narrow down the issue or not.

 Help links: WIKI;  Logos 6 FAQ. (Phil. 2:14, NIV)

Posts 8006
LogosEmployee
Bradley Grainger (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Sat, May 10 2014 12:04 PM

The major connectivity issues to many Logos sites (that were affecting sync, web browsing, etc.) should be resolved now.

Posts 5564
Forum MVP
Rich DeRuiter | Forum Activity | Replied: Sat, May 10 2014 12:19 PM

Bradley Grainger (Logos):

The major connectivity issues to many Logos sites (that were affecting sync, web browsing, etc.) should be resolved now.

Pages are loading faster, but the "Waiting" message persists.

 Help links: WIKI;  Logos 6 FAQ. (Phil. 2:14, NIV)

Posts 186
Robert G. Mettler | Forum Activity | Replied: Sat, May 10 2014 1:13 PM

Richard DeRuiter:

Bradley Grainger (Logos):

The major connectivity issues to many Logos sites (that were affecting sync, web browsing, etc.) should be resolved now.

Pages are loading faster, but the "Waiting" message persists.

The "Waiting" seems to still be excessive. I am not experiencing the slowness of response on other web sites as chronically as I am on Logos.com.

(I am located on the West Coast, if that has any bearing on the problem)

Robert

Page 1 of 1 (5 items) | RSS