Problem with logos iPad app Oct 27 2014

Page 1 of 1 (6 items)
This post has 5 Replies | 0 Followers

Posts 15
Brenden Bridges | Forum Activity | Posted: Mon, Oct 27 2014 5:30 PM

I recently upgraded to IOS 8.1 and then reinstalled logos app and now the app keeps on crashing.

I have reset the iPad settings twice and also deleted and installed the logos app a few times.. Anyone else havng this same issue or have any idea on how to fix this.   Thank you.

Posts 25771
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Mon, Oct 27 2014 5:35 PM

Hi Brenden. - and welcome to the forums.

What ipad model are you using?

This looks similar to that being discussed at https://community.logos.com/forums/p/92114/642466.aspx#642466 

Graham

Posts 15
Brenden Bridges | Forum Activity | Replied: Mon, Oct 27 2014 6:41 PM

I am using an iPad 2

Posts 30484
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Mon, Oct 27 2014 6:48 PM

Brenden Bridges:
I am using an iPad 2

If you read the link Graham provided, there is a known issue with "non-retina" iPads (including yours).

macOS, iOS & iPadOS | Logs |  Install

Posts 15
Brenden Bridges | Forum Activity | Replied: Mon, Oct 27 2014 6:52 PM

Thanks Graham!  Yes, sounds like the same issue.. There doesn't seem to be a solution at the moment.   I hope I don't  have to reset and delete my documents.  

Posts 25771
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Mon, Oct 27 2014 11:25 PM

Brenden Bridges:

Thanks Graham!  Yes, sounds like the same issue.. There doesn't seem to be a solution at the moment.   I hope I don't  have to reset and delete my documents.  

As per the link I posted, the developers are working on getting a fix verified, submitted and released. I would wait until that happens.

Page 1 of 1 (6 items) | RSS