Since Update...my screen has been stuck last 3 hours on Preparing my Library

Page 1 of 1 (9 items)
This post has 8 Replies | 1 Follower

Posts 32
Pastor Alan Brooks | Forum Activity | Posted: Tue, Oct 28 2014 11:44 AM

Anyone else having a problem with the latest update...

took forever to download...was stuck at 76% for almost 2 hours

now I'm stuck for last 2 hours on "Preparing my Library" splash screen

Posts 2040
Unix | Forum Activity | Replied: Tue, Oct 28 2014 11:48 AM

What kind of disk do You have?: SSD, hybrid drive, or HDD? If the latter what is the rpm 5,400, 5,900, 7,200, 10,000 or 15,000rpm?
What CPU specific model number or year do You have?
It taking this long might still be normal.
Regarding what might have gone wrong, I don't know.

Disclosure!
trulyergonomic.com
48G AMD octacore V9.2 Acc 11

Posts 4138
abondservant | Forum Activity | Replied: Tue, Oct 28 2014 11:49 AM

Alan Brooks:

Anyone else having a problem with the latest update...

took forever to download...was stuck at 76% for almost 2 hours

now I'm stuck for last 2 hours on "Preparing my Library" splash screen



My download took quite some time.

Indexing happened in a flash... But my SSD is largely responsible for that.

L2 lvl4 (...) WORDsearch, L9

Posts 32
Pastor Alan Brooks | Forum Activity | Replied: Tue, Oct 28 2014 11:50 AM

SSD on MacAir

Never had this kind problem before...I suspect download was corrupt...

I'm now wondering how to return to my previous spot WITHOUT a total reinstall of Logos

Posts 13419
Mark Barnes | Forum Activity | Replied: Tue, Oct 28 2014 11:52 AM

Alan Brooks:
now I'm stuck for last 2 hours on "Preparing my Library" splash screen

This happens to me from time to time (perhaps 1 download in 30?). Killing the indexer process then restarting Logos has always fixed it for me.

Posts 4138
abondservant | Forum Activity | Replied: Tue, Oct 28 2014 11:53 AM

I admit I have very little experience with macs in general, and less so with Logos for mac, however on the PC, I've stopped the indexing service, and re-started it before with no ill-effect. Though I suspect its not advised. I may have been playing russian roulette with my installation.

16 hour download for me, but about a 30 minute index.

L2 lvl4 (...) WORDsearch, L9

Posts 32
Pastor Alan Brooks | Forum Activity | Replied: Tue, Oct 28 2014 11:55 AM

thanks for input...

Just now...finally got past splash screen and now want to do another update...curious

We'll see what that leads...at least making headway

Posts 4138
abondservant | Forum Activity | Replied: Tue, Oct 28 2014 11:57 AM

Mark Barnes:

Alan Brooks:
now I'm stuck for last 2 hours on "Preparing my Library" splash screen

This happens to me from time to time (perhaps 1 download in 30?). Killing the indexer process then restarting Logos has always fixed it for me.



See there? Not so ill advised after all :)

If in doubt trust the guys with the stars.

L2 lvl4 (...) WORDsearch, L9

Posts 29593
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Wed, Oct 29 2014 6:43 AM

Alan Brooks:
We'll see what that leads...at least making headway

If you are still having issues: 

I have created a "metathread" to curate posts which might relate to this issue. See : https://community.logos.com/forums/p/93214/646876.aspx#646876

macOS, iOS & iPadOS | Logs |  Install

Page 1 of 1 (9 items) | RSS