sync error

Page 1 of 1 (9 items)
This post has 8 Replies | 0 Followers

Posts 161
Michael Hatcher | Forum Activity | Posted: Mon, Nov 10 2014 7:47 AM

After downloading and starting the program, I have a red exclamation through the sync button stating there is a sync error. If I click on it, it remains. However, it does appear as if things are properly syncing (notes and such). Here are the logs. Any info on this would be helpful. Thanks to all.

1805.Archive.zip

Michael Hatcher

visit: www.bellviewcoc.com

iMac 2.8 GHz i7 quad core, 8 GB Ram, 1 TB HD

Posts 575
Pam Larson | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 10 2014 9:34 AM

I'm also getting a sync error.

Posts 161
Michael Hatcher | Forum Activity | Replied: Tue, Nov 11 2014 1:40 PM

Pam,

It might be of help if you could post your log files.

Michael Hatcher

visit: www.bellviewcoc.com

iMac 2.8 GHz i7 quad core, 8 GB Ram, 1 TB HD

Posts 2995
David Taylor Jr | Forum Activity | Replied: Tue, Nov 11 2014 1:59 PM

I have been having this repeatedly since moving to L6.  I have noticed it seems to happen especially if L6 was open when I put the computer to sleep.  I haven't been able to post my logs yet.

Teacher, Ministry Leader, Student, Author, Husband

How to upload logs

Visit My Site: Reformed Truths

Posts 161
Michael Hatcher | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 17 2014 1:09 PM

Any help on this?

Michael Hatcher

visit: www.bellviewcoc.com

iMac 2.8 GHz i7 quad core, 8 GB Ram, 1 TB HD

Posts 2995
David Taylor Jr | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 17 2014 6:54 PM

Michael Hatcher:

Any help on this?

Are you still having the issue?  It hasn't happened to me in almost a week.  What release are you on?

Teacher, Ministry Leader, Student, Author, Husband

How to upload logs

Visit My Site: Reformed Truths

Posts 161
Michael Hatcher | Forum Activity | Replied: Tue, Nov 18 2014 1:40 PM

Yes I am still having this issue. I am on Logos 6.0 SR-4 6.0.0.3778 on a Mac running Yosemite (10.10) and upgraded to (10.10.1).

Michael Hatcher

visit: www.bellviewcoc.com

iMac 2.8 GHz i7 quad core, 8 GB Ram, 1 TB HD

Posts 24841
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Tue, Nov 18 2014 3:08 PM

Michael Hatcher:
I have a red exclamation through the sync button stating there is a sync error.

I'm sorry there hasn't been any response for so long.

There is a problem sync'ing a Visual Filter, probably the first (most recent) one in your Documents folder. Make some changes to it and see what happens.

Dave
===

Windows & Android

Posts 161
Michael Hatcher | Forum Activity | Replied: Wed, Nov 19 2014 7:37 AM

Dave,

Thanks. That seems to have taken care of the problem.

Michael Hatcher

visit: www.bellviewcoc.com

iMac 2.8 GHz i7 quad core, 8 GB Ram, 1 TB HD

Page 1 of 1 (9 items) | RSS