Page 1 of 1 (7 items)
This post has 6 Replies | 1 Follower

Posts 114
Steve Hultquist | Forum Activity | Posted: Fri, Jan 15 2010 9:52 AM

When I finish reading my daily reading plan, it is not being marked read on my iPhone. It's also not being marked read on the sync system, and so isn't marked read on my Logos 4, either. The other way works (marking read on Logos 4 marks read on the iPhone). I think this has worked once in a while, but usually it does not work.

Help?

Posts 996
LogosEmployee
Dave Dunkin (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Fri, Jan 15 2010 9:58 AM

Steve, the iPhone servers were in read only mode for maintenance. During that time, readings you marked on the phone would not have been saved. The servers are now out of maintenance, so please let me know if the problem persists.

Posts 114
Steve Hultquist | Forum Activity | Replied: Fri, Jan 15 2010 10:02 AM

Ok, Dave, I will do. This seemed to be an issue for a couple of days. But, I'll let you know shortly...

Posts 114
Steve Hultquist | Forum Activity | Replied: Fri, Jan 15 2010 10:10 AM

Well, I read tomorrow's reading on the iPhone and it is not marked as read on the iPhone. Is there something that I'm supposed to do to mark it read? I am using a plan that includes OT, NT, Ps, and Pr and when I get to the end, there is no "mark read" or "done".

Thanks...

Posts 2895
Kevin A. Purcell | Forum Activity | Replied: Fri, Jan 15 2010 7:59 PM

On mine, it is automatically linked now that the maintenance is finished. I tap the entry and read it until I see the stop reading note at the end of that reading. As long as I scroll to that page, it marks it read. If I do not scroll to that page it doesn't seem to mark it.

Posts 996
LogosEmployee
Dave Dunkin (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Tue, Jan 19 2010 1:44 PM

I just discovered a bug. If a day has multiple readings on it, the day will only be marked as read if the last reading is touched from the reading plan view. This will be addressed in a future release.

Posts 114
Steve Hultquist | Forum Activity | Replied: Tue, Jan 19 2010 6:14 PM

Thanks, Dave. That looks like the issue I have seen, and also gives me a workaround for now. Thanks, again!

Page 1 of 1 (7 items) | RSS