[ACK] Logos Bible Software has stopped working

Page 1 of 1 (5 items)
This post has 4 Replies | 0 Followers

Posts 1
Logan Garth Swanger | Forum Activity | Posted: Thu, Apr 30 2015 4:39 AM

Happens every time when first opening Logos to the home page. Log files attached.

Posts 11145
Forum MVP
NB.Mick | Forum Activity | Replied: Thu, Apr 30 2015 4:55 AM

Hello Logan,

welcome to the Logos user forums!

Your log contains an error that I personally don't know how to address: "Error ID: 5958
Error detail: InvalidOperationException: This Visual is not connected to a PresentationSource."

Maybe some more knowledgeable user or a faithlife employee drops by and give advice. So far, it's probably the best idea to start Logos to a blank layout.

Running Logos 9 latest (beta) version on Win 10

Posts 8869
LogosEmployee

There's no error in the logs; recently, the most likely cause of this is interference from another program. I'd recommend calling our Tech Support department for assistance.

Posts 8869
LogosEmployee

NB.Mick:
Your log contains an error that I personally don't know how to address: "Error ID: 5958
Error detail: InvalidOperationException: This Visual is not connected to a PresentationSource."

FYI, this error is from 5.2b in 2014. It's not relevant to the current crash.

Posts 11145
Forum MVP
NB.Mick | Forum Activity | Replied: Thu, Apr 30 2015 8:16 AM

Bradley Grainger (Faithlife):

NB.Mick:
Your log contains an error that I personally don't know how to address: "Error ID: 5958
Error detail: InvalidOperationException: This Visual is not connected to a PresentationSource."

FYI, this error is from 5.2b in 2014. It's not relevant to the current crash.

oohps, didn't verify the dates Embarrassed

 

Running Logos 9 latest (beta) version on Win 10

Page 1 of 1 (5 items) | RSS