[ACK] BUG: L6.3 Beta 3 Community Notes stuck "submitting"

Page 1 of 1 (3 items)
This post has 2 Replies | 0 Followers

Posts 12639
Forum MVP
NB.Mick | Forum Activity | Posted: Sat, May 2 2015 10:02 AM

Selecting text, adding a Community Note, hitting green button "Post". The CN tab greys ou the post-button and displays "Submitting..."

The bug is that it never stops displaying it. In fact the CN indicator (green filled speaking bubble) will appear in the text, and the CN will appear in the Faithlife feed of the group - but L6 is stuck with the above display.

Selecting other text won't make it go away. Hitting Cancel or closing and reopening the CN panel will do.   

Running Logos 9 latest (beta) version on Win 10

Posts 1258
LogosEmployee
Dylan Rondeau | Forum Activity | Replied: Mon, May 4 2015 8:24 AM

NB.Mick:
The bug is that it never stops displaying it. In fact the CN indicator (green filled speaking bubble) will appear in the text, and the CN will appear in the Faithlife feed of the group - but L6 is stuck with the above display.

I can reproduce this, and I'll make a case.

Dylan Rondeau, Software Tester

Enable Logging: Mac | Windows (Right-click "Save As...")

Posts 12639
Forum MVP
NB.Mick | Forum Activity | Replied: Mon, May 4 2015 9:18 AM

Thanks!

And if someone looks at the CN anyway, maybe they could make logosres: links work (they do in faithlife.com, but not in the logos application)...

Running Logos 9 latest (beta) version on Win 10

Page 1 of 1 (3 items) | RSS