[ACK] BUG: L6.4 Beta 3 (and 6.3 stable) Saving Library as Collection or Bibliography broken

Page 1 of 1 (3 items)
This post has 2 Replies | 1 Follower

Posts 11719
Forum MVP
NB.Mick | Forum Activity | Posted: Sat, Jun 6 2015 10:15 AM

Thanks to this post from L6 forum: https://community.logos.com/forums/t/105945.aspx 

For me in 6.4 Beta 3:

When the library is opened in drop-down mode, the functionality to save a selection of resources as collection or as bibliography doesn't work - clicking there doesn't do anything.

In a tab or floating window, they will work as expected for me.

However, it seems that in the stable version, at least for some users, the functionality does not work at all

Edit: See log attached:

  • started L6 to a layout that had the library open in a tab (that's just the situation for the log, not for it to work - I did open the library to a tab or a floating window earlier in testing this and it worked for me)
  • selected a couple of books like in above screenshot, clicked Save as Collection.
  • the collection tool opened as tab
  • I saved the collection as "xxx saved as coll from library xxx" (line 16319 in the log at 2015-06-06 19:38:24.7975)
  • closed the library tab (collections tab stayed open)
  • opened library as drop-out
  • selected the same resources as above, clicked Save as Collection
  • nothing happened

8284.Logos.log save as collection.zip

Running Logos 9 latest (beta) version on Win 10

Posts 262
LogosEmployee
Steve Workman | Forum Activity | Replied: Tue, Jun 9 2015 5:10 PM

I have reported this issue from the initial thread (https://community.logos.com/forums/t/105945.aspx).  I have also added this thread to the ticket.

Posts 1471
Angela Murashov | Forum Activity | Replied: Tue, Jun 23 2015 11:54 AM

Steve Workman:

I have reported this issue from the initial thread (https://community.logos.com/forums/t/105945.aspx).  I have also added this thread to the ticket.

This should be fixed in 6.4 RC1.

Page 1 of 1 (3 items) | RSS