Indexing stuck

Page 1 of 1 (8 items)
This post has 7 Replies | 1 Follower

Posts 18
Philip Evans | Forum Activity | Posted: Thu, Jul 2 2015 1:51 AM

Logos 6 has been indexing for the last day or two, but is just stuck on 1%.  Is there a quick fix for this please?

Posts 2061
GaoLu | Forum Activity | Replied: Thu, Jul 2 2015 2:04 AM

I indexed for eternity(+/-) over the last 2 days, but eventually did did stop.

Posts 24941
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Thu, Jul 2 2015 4:08 AM

Philip Evans:

Logos 6 has been indexing for the last day or two, but is just stuck on 1%.  Is there a quick fix for this please?

Ensure logging is enabled and restart the computer. upload logs if problem continues.

Dave
===

Windows & Android

Posts 18
Philip Evans | Forum Activity | Replied: Sun, Jul 5 2015 10:27 PM

I'm afraid I'm still on 1%.  Logs attached!

0878.LogosLogs.phil.20150706-062538.zip

Posts 24941
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Mon, Jul 6 2015 1:15 AM

The problem appears to be with the Bible Index (the smaller of the two indexes). Delete the folder /Users/phil/Library/Application Support/Logos4/Data/2k36fpx5.gjh/BibleIndex  and restart Logos.

Just make sure your drive has at least 25 GB free space as well.

Dave
===

Windows & Android

Posts 18
Philip Evans | Forum Activity | Replied: Mon, Jul 6 2015 1:26 AM

Thank you very much - indexing appears to be moving along now.  Just for future reference, is there any harm in trying this fix again if the same problem reoccurs?  Or should I still post on the forums?

Posts 24941
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Mon, Jul 6 2015 1:32 AM

Philip Evans:
is there any harm in trying this fix again if the same problem reoccurs?  Or should I still post on the forums?

Definitely post new logs as the problem might occur with the larger Library Index and the logs will state exactly which is at fault.

Dave
===

Windows & Android

Posts 27683
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Mon, Jul 6 2015 3:41 AM

Philip Evans:
Just for future reference, is there any harm in trying this fix again if the same problem reoccurs?  Or should I still post on the forums?

I agree with Dave. Remember: a similar symptom does NOT mean the "same" problem!

OSX & iOS | Logs |  Install

Page 1 of 1 (8 items) | RSS