Crash - Error ID: 4423 Open Case# 93224

Page 1 of 1 (8 items)
This post has 7 Replies | 1 Follower

Posts 24
Bryant Poythress | Forum Activity | Posted: Wed, Jul 8 2015 1:55 AM

Posts 4768
RIP
Fred Chapman | Forum Activity | Replied: Wed, Jul 8 2015 3:47 AM

I assume since you have an open case # that means you have already contacted Logos Tech Support. If so, I am not sure why you are posting this problem in the forums.

Posts 26953
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Wed, Jul 8 2015 4:25 AM

Also it is not clear what action you have taken i.e. did you try the command to rebuild the library index or did you delete the library index folder (the latter is indicated if not already attempted)?

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 13419
Mark Barnes | Forum Activity | Replied: Wed, Jul 8 2015 5:21 AM

What Fred and Dave are both saying is that whilst there are Logos staff on the forums from time to time, the majority of help given comes from volunteers who have no access to any information you've already given Logos' customer support.

So you could either follow up your query by email with them, or you could start again with us by explaining exactly what problem you're having. But without all the information, we won't be able to help you here, sorry.

Posts 29721
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Wed, Jul 8 2015 5:38 AM

Bryant has another thread for this issue...

In addition to what the others have suggested, you should continue to use that thread.

macOS, iOS & iPadOS | Logs |  Install

Posts 26953
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Wed, Jul 8 2015 2:17 PM

alabama24:
Bryant has another thread for this issue...

Bryant had several threads, further adding to the confusion over his intentions.

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 24
Bryant Poythress | Forum Activity | Replied: Thu, Jul 9 2015 11:15 PM

My sincere apologies to you all.   Logos was dead in the water, I was in the midst of three crises, was working with support and could not get the logs directly to them, so posted here for their retrieval. 

The 6.4 SR-3 (6.4.0.0065) update seems to have resolved the problem when even a wholesale removal and reinstall with their direction didn't.

Posts 29721
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Fri, Jul 10 2015 4:29 AM

Glad to hear it is up and running! Smile

macOS, iOS & iPadOS | Logs |  Install

Page 1 of 1 (8 items) | RSS