Visual filters

Page 1 of 1 (7 items)
This post has 6 Replies | 1 Follower

Posts 175
Orpheus Heyward | Forum Activity | Posted: Thu, Aug 6 2015 5:34 PM

I have upgraded to Windows 10. However, I am not able to see my grammatical visual filters. I created a visual filter for my new American Standard Bible for first person plural pronouns and second person plural pronouns in the book of Ephesians. I cannot get them to show up in the actual new American Standard translation.Is anyone else experiencing this difficulty?

Posts 4768
RIP
Fred Chapman | Forum Activity | Replied: Thu, Aug 6 2015 5:43 PM

 Mine are all working fine. Make sure you have Visual Filters turned on in the resource pane. Click the 3 dots that form a triangle and scroll down to Visual Filters. Insure that both Visual Filters as well as the specific filter you want to see are checked

Posts 175
Orpheus Heyward | Forum Activity | Replied: Thu, Aug 6 2015 5:50 PM

Yes. I have gone to the three circles for visual filters, but all I have in the list is a heading for resources and notes.  It does not have a heading for my filters.

Posts 27048
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Thu, Aug 6 2015 6:00 PM

Check your Visual filters in the Documents menu and make sure they still apply to the resources you chose (change to a different resource and see if that works)

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 173
Kevin Olson | Forum Activity | Replied: Thu, Aug 6 2015 9:23 PM

My visual filters stopped working on a Mac.  I ended up having to reindex everything and they worked again.  Perhaps Windows 10 has the same issue.

Posts 4768
RIP
Fred Chapman | Forum Activity | Replied: Fri, Aug 7 2015 5:19 AM

Kevin Olson:

My visual filters stopped working on a Mac.  I ended up having to reindex everything and they worked again.  Perhaps Windows 10 has the same issue.

 I am not sure this is a Windows 10 issue. There has been an on-going problem with indexes becoming corrupted (even before Windows 10 was released). As far as I know Logos has not worked that out yet.

Posts 175
Orpheus Heyward | Forum Activity | Replied: Fri, Aug 7 2015 5:18 PM

my friends...after re-indexing, the problem was resolved.  Thanks for all of your help.

Page 1 of 1 (7 items) | RSS