Visual Filter not working

Page 1 of 1 (7 items)
This post has 6 Replies | 0 Followers

Posts 3
Corey Wilson | Forum Activity | Posted: Tue, Aug 25 2015 4:07 PM

Hello the Visual Filter option next to the parallel resources and inline search option in the bible tab is not available in the drop down menu.

Posts 4768
RIP
Fred Chapman | Forum Activity | Replied: Tue, Aug 25 2015 4:42 PM

Do you mean that you cannot click the icons, or do you mean when you click them you get no results?

If it is the latter check to see if Logos is still indexing. If so then let indexing complete and try again. If you are not indexing, then you likely have a corrupt index. To fix this enter Rebuild Index in the command box.

If the icons are not available at all, please upload logs. To enable and upload logging, click the link at the bottom of my post.

Posts 3
Corey Wilson | Forum Activity | Replied: Tue, Aug 25 2015 5:35 PM

Hello Fredc here is screen shot of the issue. Under the Visual Filter drop down menu under the bible tab, it does not display this option nor does it highlight the verbs, nouns, etc while using Visual Filter.

Posts 23618
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Tue, Aug 25 2015 10:31 PM

Hi Corey

Thanks for the screenshot - and welcome to the forums.

If you try doing a morph search in that resource do you get any results?

If not, then as Fredc suggested, you will probably need to rebuild your index.

If searches aren't working in just Bibles you can use "rebuild bible index" - if in other resources you will need "rebuild index"

These commands can take some time (maybe hours) to run through and can impact your system while they are running.

Graham

Posts 4768
RIP
Fred Chapman | Forum Activity | Replied: Wed, Aug 26 2015 5:30 PM

Did you get this working?

Posts 3
Corey Wilson | Forum Activity | Replied: Wed, Aug 26 2015 6:54 PM

Hello Fredc and Graham, it took a while but re-indexing resolved the issue, thanks again & many blessing.

Posts 4768
RIP
Fred Chapman | Forum Activity | Replied: Thu, Aug 27 2015 7:45 AM

Glad to hear it is working

Page 1 of 1 (7 items) | RSS