MULTIPLE RESOURCES View Not Bringing Up Commentaries

Page 1 of 1 (11 items)
This post has 10 Replies | 1 Follower

Posts 804
Bill Fiess | Forum Activity | Posted: Sat, Nov 7 2015 1:53 PM

I was helping a fellow Logos 6 user [who has Logos Now] with setting up a MULTIPLE RESOURCES layout. He chose a Bible [ESV], Greek and Hebrew texts [NA27 and LHB] but when he chose [any] commentary it would simple open up a blank column. [My own MULTIPLE RESOURCES tool is working well.]. Does anyone have any suggestion on this?

Posts 26595
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Sat, Nov 7 2015 2:21 PM

Bill Fiess:
when he chose [any] commentary it would simple open up a blank column.

A screen shot would help but would (any) commentary contain bible references that correspond to the open bible?

Does it help if the layout is simplified?

Anything unusual with the Visual Filter settings?

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 2524
Forum MVP
John Fidel | Forum Activity | Replied: Sat, Nov 7 2015 2:24 PM

Make sure the commentary selected has a reference to the verse or pericope the bible is set to. It only shows resources if they have a reference. Try a single volume commentary with Rom 8.28.

Posts 804
Bill Fiess | Forum Activity | Replied: Sat, Nov 7 2015 2:55 PM

I believe all of the commentaries we tried did have a reference for that verse. For example, we tried The Bible Knowledge Commentary which, I believe, includes every verse in the Bible [within the ranges of verse it comments on].

Posts 11718
Forum MVP
NB.Mick | Forum Activity | Replied: Sat, Nov 7 2015 3:08 PM

I can replicate this: If you set the display in the visual filter to "bibletext only" " one line per verse" then the commentary will blank out:

 

just set these VF parameters to something else and the commentary will reappear:

 

Running Logos 9 latest (beta) version on Win 10

Posts 2524
Forum MVP
John Fidel | Forum Activity | Replied: Sat, Nov 7 2015 3:12 PM

Good catch Mick.

Posts 804
Bill Fiess | Forum Activity | Replied: Sat, Nov 7 2015 4:05 PM

Excellent, Mick. Thanks.

Posts 9479
Forum MVP
Mark Smith | Forum Activity | Replied: Sat, Nov 7 2015 7:46 PM

This looks like a bug, and if you agree, it should be reported. Maybe the best place for that is the Logos Now Forum rather than here.

Pastor, North Park Baptist Church

Bridgeport, CT USA

Posts 262
LogosEmployee
Steve Workman | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 9 2015 9:26 AM

We are able to reproduce this in house.  I have created a case for us to get this fixed.

Posts 1258
LogosEmployee
Dylan Rondeau | Forum Activity | Replied: Tue, Nov 24 2015 3:20 PM

Steve Workman:

We are able to reproduce this in house.  I have created a case for us to get this fixed.

This is fixed in 6.8 Beta 3.

Dylan Rondeau, Software Tester

Enable Logging: Mac | Windows (Right-click "Save As...")

Posts 1258
LogosEmployee
Dylan Rondeau | Forum Activity | Replied: Mon, Dec 14 2015 3:25 PM

Dylan Rondeau:

Steve Workman:

We are able to reproduce this in house.  I have created a case for us to get this fixed.

This is fixed in 6.8 Beta 3.

This fix is now in 6.8 stable.

Dylan Rondeau, Software Tester

Enable Logging: Mac | Windows (Right-click "Save As...")

Page 1 of 1 (11 items) | RSS