BUG: Cannot search Hebrew lemma

Page 1 of 1 (8 items)
This post has 7 Replies | 0 Followers

Posts 10197
Forum MVP
Jack Caviness | Forum Activity | Posted: Fri, Nov 27 2015 6:39 AM

Logos 6.8 beta 3 Mac OS 10.11.1

From the right click menu of BHS and LHB I have attempted to initiate a lemma search of a Hebrew word

From this screenshot, I selected "this resource", but what I receive is not even close

UPDATE: Tried a similar search in a different layout with the LHB which had give the same incorrect search as pictured above. The search in the new layout worked as expected. Realized that both Hebrew Bibles that had produced the above results were in custom series with Greek New Testament resources. Also, the layout has previously displayed NT references. Changing to an OT reference produced a change in the displayed resource from the Greek NT to a Hebrew OT. While the display shifted, it appears that the right click menu was still somehow selecting the GNT for searches.

Hope this analysis makes sense. Looks like a very specific bug that only appears with the scenario described above.

Switched the layout that had worked correctly to a NT reference and tried "Search this Resource"

When I switched back to Genesis 12:1, the search once again produced correct results.

If you need additional experiments/screenshots, let me know.

Mac Logs | PC Logs | Install 

 

Posts 10197
Forum MVP
Jack Caviness | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 30 2015 3:23 AM

Bump—Now that the long weekend is over.

Mac Logs | PC Logs | Install 

 

Posts 12263
Forum MVP
Mark Barnes | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 30 2015 4:07 AM

I reported the same bug on Windows, here: https://community.logos.com/forums/t/119500.aspx, but in an English Bible that's not part of a custom series.

Posts 10197
Forum MVP
Jack Caviness | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 30 2015 1:32 PM

Mark Barnes:
I reported the same bug on Windows, here: https://community.logos.com/forums/t/119500.aspx, but in an English Bible that's not part of a custom series.

Interesting, but not sure it is the same as no RI was involved in my failed search. OTOH—I am willing to admit error if they turn out to be the same.

Mac Logs | PC Logs | Install 

 

Posts 23285
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 30 2015 10:13 PM

Same bug! It's an 'old' regression as the correct resource isn't being passed along. However, v6.8 is attempting a Morph search whilst v6.7 uses a Bible search.

Dave
===

Windows & Android

Posts 1258
LogosEmployee
Dylan Rondeau | Forum Activity | Replied: Tue, Dec 1 2015 9:15 AM

Jack Caviness:
Interesting, but not sure it is the same as no RI was involved in my failed search. OTOH—I am willing to admit error if they turn out to be the same.

I had a dev look at the two threads, and they are the same issue. I've created a case and linked this and Mark's thread.

Dylan Rondeau, Software Tester

Enable Logging: Mac | Windows (Right-click "Save As...")

Posts 1258
LogosEmployee
Dylan Rondeau | Forum Activity | Replied: Tue, Dec 8 2015 11:00 AM

Dylan Rondeau:

Jack Caviness:
Interesting, but not sure it is the same as no RI was involved in my failed search. OTOH—I am willing to admit error if they turn out to be the same.

I had a dev look at the two threads, and they are the same issue. I've created a case and linked this and Mark's thread.

This is fixed in 6.8 RC 1.

Dylan Rondeau, Software Tester

Enable Logging: Mac | Windows (Right-click "Save As...")

Posts 10197
Forum MVP
Jack Caviness | Forum Activity | Replied: Tue, Dec 8 2015 3:20 PM

Dylan Rondeau:
This is fixed in 6.8 RC 1.

Yes it is fixed. Thank you.

Mac Logs | PC Logs | Install 

 

Page 1 of 1 (8 items) | RSS