Error: Unsupported video type or invalid fille path

Page 1 of 1 (9 items)
This post has 8 Replies | 1 Follower

Posts 99
Brian Kempson | Forum Activity | Posted: Tue, Dec 22 2015 10:17 PM

Logos training videos that are posted to my Logos 6 home page will not play: give above message.

Same videos accessed from the Logos Pro Training page play properly.

Any suggestions?

Thanks

Brian Kempson

Posts 27443
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Wed, Dec 23 2015 4:01 AM

Brian Kempson:
Any suggestions?

What L6 engine are you running? What <specific> OS?

OSX & iOS | Logs |  Install

Posts 99
Brian Kempson | Forum Activity | Replied: Wed, Dec 23 2015 8:42 PM

Logos 6.8 Sr-1

Windows  7  Home Premium

Posts 24712
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Fri, Dec 25 2015 4:24 PM

Brian Kempson:

Logos 6.8 Sr-1

Windows  7  Home Premium

Figures of Speech opened in my Firefox browser and played OK. What browser do you use? Did yours open in the browser but would not play?

Dave
===

Windows & Android

Posts 99
Brian Kempson | Forum Activity | Replied: Sat, Dec 26 2015 12:18 AM

Hi Dave

I use Internet Explorer but I did not use browser. I tried to play video from Logos home page on PC but got message re unsupported file type.

Posts 24712
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Sat, Dec 26 2015 1:11 PM

The main links** (in Home page) are to Biblia.com so it opens a page in my browser from where I can play the video.

If I click "Logos Training videos" or "More" it opens Media Browser from where the link opens Biblia.com. Which method did you use?

** the video's title or the "play" button.

Dave
===

Windows & Android

Posts 4877
DIsciple II | Forum Activity | Replied: Sat, Dec 26 2015 3:48 PM

Dave Hooton:

The main links** (in Home page) are to Biblia.com so it opens a page in my browser from where I can play the video.

If I click "Logos Training videos" or "More" it opens Media Browser from where the link opens Biblia.com. Which method did you use?

** the video's title or the "play" button.

This has been reported as a problem previously with Internet Explorer. It doesn't matter whether you click on the title e.g. Figures of Speech, the play button or  either the "Logos Training Videos" or "More" ( to access the video on Biblia via the Media Browser).  All of these methods fail with the error the OP posted about. With my default browser set to Chrome instead of Internet Explorer 11 all four of these methods for viewing the videos work fine.

Posts 1064
Myke Harbuck | Forum Activity | Replied: Sat, Dec 26 2015 8:29 PM

Disciple of Christ (doc):

With my default browser set to Chrome instead of Internet Explorer 11 all four of these methods for viewing the videos work fine.

Chrome is such a much more reliable browser anyway. IE is so bloated and bogged down with under-the-hood junk. I highly recommend Chrome any day over IE. Much faster and smother user experience. 

Myke Harbuck
Lead Pastor, www.ByronCity.Church
Adjunct Professor, Georgia Military College
Mac OS 10.13.6 High Sierra, Mid 2015 iMac, 2.5GHz i7, 32 gbRAM, 1tbSSD

Posts 1064
Myke Harbuck | Forum Activity | Replied: Sat, Dec 26 2015 8:32 PM

Disciple of Christ (doc):

With my default browser set to Chrome instead of Internet Explorer 11 all four of these methods for viewing the videos work fine.

Chrome is such a much more reliable browser anyway. IE is so bloated and bogged down with under-the-hood junk. I highly recommend Chrome any day over IE. Much faster and smother user experience. 

Myke Harbuck
Lead Pastor, www.ByronCity.Church
Adjunct Professor, Georgia Military College
Mac OS 10.13.6 High Sierra, Mid 2015 iMac, 2.5GHz i7, 32 gbRAM, 1tbSSD

Page 1 of 1 (9 items) | RSS