Logos icon gone after system restore

Page 1 of 1 (5 items)
This post has 4 Replies | 2 Followers

Posts 20
Abel C. Pol | Forum Activity | Posted: Wed, Feb 10 2016 8:36 AM

Hello all,

I'm running Windows 7 64. Just did a system restore. Everything still works, but the Logos Bible software icon has been replaced with a blank and Logos itself is gone from my start menu. What is the best way of dealing with this? Should I run a repair via Programs, or what?

Posts 27430
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Wed, Feb 10 2016 10:19 AM

I'm not a Windows user, but I <think> the answer goes something like this: "unpin and re-pin the icon."

OSX & iOS | Logs |  Install

Posts 9945
George Somsel | Forum Activity | Replied: Wed, Feb 10 2016 10:19 AM

When you do a system restore you wipe out everything EXCEPT the system.  You'll need to redownload.

george
gfsomsel

יְמֵי־שְׁנוֹתֵינוּ בָהֶם שִׁבְעִים שָׁנָה וְאִם בִּגְבוּרֹת שְׁמוֹנִים שָׁנָה וְרָהְבָּם עָמָל וָאָוֶן

Posts 24692
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Wed, Feb 10 2016 12:45 PM

Abel C. Pol:
Everything still works, but the Logos Bible software icon has been replaced with a blank

If you can still start Logos and it is working OK then don't worry about the start menu. If the icon in your Windows taskbar is blank then right click on it when Logos is running and select "unpin" followed by "pin"!

Dave
===

Windows & Android

Posts 20
Abel C. Pol | Forum Activity | Replied: Wed, Feb 10 2016 1:47 PM

Thanks everyone, it's all sorted out now. 

Page 1 of 1 (5 items) | RSS