Sync Error - How to Diagnose?

Page 1 of 1 (5 items)
This post has 4 Replies | 0 Followers

Posts 1666
PL | Forum Activity | Posted: Sat, Mar 19 2016 1:09 PM

I'm not sure if this is a beta problem or not, but posting here just in case it's beta related.

I have a relatively new laptop, so this could be a problem with my laptop only.

I noticed that everytime it wakes up from Hibernate (with Logos still open), the sync icon displays an ! and the sync error won't go away until I restart Logos.

Is this happening to anyone else? How do I diagnose this issue?

Running: Logos 6.11 beta 2, Windows 10 64-bit. Sometimes switching wi-fi networks between hibernation (e.g. from public cafe to home/church or vice versa).

Thanks,

Peter

Posts 13428
Mark Barnes | Forum Activity | Replied: Sat, Mar 19 2016 1:15 PM

PL:
How do I diagnose this issue?

Logs are the first step.

This is my personal Faithlife account. On 1 March 2022, I started working for Faithlife, and have a new 'official' user account. Posts on this account shouldn't be taken as official Faithlife views!

Posts 1666
PL | Forum Activity | Replied: Sat, Mar 19 2016 9:03 PM

Please see attached, not sure if it captures the sync errors or not.

Peter

0160.Logos Log Files.zip

Posts 13428
Mark Barnes | Forum Activity | Replied: Sun, Mar 20 2016 12:17 AM

Your sync errors are due to not being able to connect to a variety of Logos servers. It looks very much like a problem with your internet connection, of perhaps your firewall or any filtering software you are running.

This is my personal Faithlife account. On 1 March 2022, I started working for Faithlife, and have a new 'official' user account. Posts on this account shouldn't be taken as official Faithlife views!

Posts 1666
PL | Forum Activity | Replied: Sun, Mar 20 2016 6:42 PM

That makes sense... I did notice the home internet connection dropping quite often lately. I'll have to look into that.

Thanks Mark!

Peter

Page 1 of 1 (5 items) | RSS