Broken Banner Ad on Forum

Page 1 of 1 (8 items)
This post has 7 Replies | 1 Follower

Posts 911
Justin Gatlin | Forum Activity | Posted: Mon, Mar 21 2016 8:28 PM

I just clicked on this from the forum. The following goes to the 404 ("We couldn't find what you're looking for") product page:

Posts 8967
RIP
Matthew C Jones | Forum Activity | Replied: Mon, Mar 21 2016 9:52 PM

Yep. It do.

Logos 7 Collectors Edition

Posts 3
LogosEmployee
Amanda Olson | Forum Activity | Replied: Tue, Mar 22 2016 9:30 AM

Thanks for letting us know, Justin! We've corrected this issue. 

Posts 8967
RIP
Matthew C Jones | Forum Activity | Replied: Tue, Mar 22 2016 9:35 AM

Amanda Olson:
We've corrected this issue. 

It still does it. (We are talking about the 40% off banner.)

Logos 7 Collectors Edition

Posts 3
LogosEmployee
Amanda Olson | Forum Activity | Replied: Tue, Mar 22 2016 9:40 AM

It looks like the server is a bit slow this morning! I'll keep an eye on it and pull it down if it doesn't complete updating in the next 15 minutes. Thanks, Matthew!

Posts 8967
RIP
Matthew C Jones | Forum Activity | Replied: Tue, Mar 22 2016 9:44 AM

Yay.. It is working now.

Thank you, Amanda.

Logos 7 Collectors Edition

Posts 3
LogosEmployee
Amanda Olson | Forum Activity | Replied: Tue, Mar 22 2016 9:51 AM

I'm glad I could help!

Posts 1918
Donnie Hale | Forum Activity | Replied: Tue, Mar 22 2016 10:38 AM

From the thread title, I thought you were making the more significant point that, by definition, a site with a banner ad is broken.

Wink

-Donnie

Page 1 of 1 (8 items) | RSS