BUG: Indexer not working (Confirmed by at least one other)

Page 1 of 1 (8 items)
This post has 7 Replies | 2 Followers

Posts 151
Dustin Pearson | Forum Activity | Posted: Thu, Sep 1 2016 9:39 PM

Noticed when new resources downloaded the indexer did not show in MAC top status bar. Using the rebuild index command also fails, indexer just will not start. Search results show zero results for even basic searches, and yellow status line seems to indicate the program knows the indexer needs to or is running, but it is not running. Latest beta, MAC Book Air, OS X 10.11.6.

Logs attached.

7776.LogosLogs.dustinpearson.20160902-003405.zip

Posts 10731
Forum MVP
Jack Caviness | Forum Activity | Replied: Fri, Sep 2 2016 4:07 AM

Confirmed bug. Please change the title of your initial post to include BUG: at the beginning of the title.

After reading your post tried the commands "Rebuild Personal Book Index" and "Rebuild Bible Index" and nothing happened. Logs show Indexer attempted to start and failed.

Forum would not accept this log archive in Safari, Chrome, or Firefox.

Quit Logos, cleared the logging folder, and restarted Logos. Logs again indicate that the Indexer attempted to start about 1:30 after program start, but it failed again. The forum accepted this set of logs.

8321.LogosLogs.jackcav.20160902-070333.zip

Posts 440
Lewis Harper | Forum Activity | Replied: Fri, Sep 2 2016 10:38 AM

Confirmed

Posts 244
LogosEmployee
Ryan Gano (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Fri, Sep 2 2016 11:23 AM

Thank you for this report. We're investigating internally.

Posts 10731
Forum MVP
Jack Caviness | Forum Activity | Replied: Mon, Sep 5 2016 10:27 AM

Ryan Gano:

Thank you for this report. We're investigating internally.

Another set of logs

8713.LogosLogs.jackcav.20160905-132624.zip

Posts 3007
LogosEmployee
Philana R. Crouch | Forum Activity | Replied: Tue, Sep 6 2016 10:14 AM

Dustin Pearson:

Noticed when new resources downloaded the indexer did not show in MAC top status bar. Using the rebuild index command also fails, indexer just will not start. Search results show zero results for even basic searches, and yellow status line seems to indicate the program knows the indexer needs to or is running, but it is not running. Latest beta, MAC Book Air, OS X 10.11.6.

Logs attached.

7776.LogosLogs.dustinpearson.20160902-003405.zip

The should now be fixed in 7.1 Beta 2.

Posts 10731
Forum MVP
Jack Caviness | Forum Activity | Replied: Tue, Sep 6 2016 11:12 AM

Philana R. Crouch:
The should now be fixed in 7.1 Beta 2.

Party!!!

Full index in progress.

Posts 151
Dustin Pearson | Forum Activity | Replied: Tue, Sep 6 2016 8:03 PM

Philana R. Crouch:

Dustin Pearson:

Noticed when new resources downloaded the indexer did not show in MAC top status bar. Using the rebuild index command also fails, indexer just will not start. Search results show zero results for even basic searches, and yellow status line seems to indicate the program knows the indexer needs to or is running, but it is not running. Latest beta, MAC Book Air, OS X 10.11.6.

Logs attached.

7776.LogosLogs.dustinpearson.20160902-003405.zip

The should now be fixed in 7.1 Beta 2.

Indexer is now working. Thanks.

Page 1 of 1 (8 items) | RSS