Factbook not syncing with link set

Page 1 of 1 (5 items)
This post has 4 Replies | 1 Follower

Posts 251
Rod | Forum Activity | Posted: Sat, Sep 24 2016 8:08 AM

The link set feature is something I use constantly and it works well.  However, when I set the link set indicator to "A" on the Factbook tab, it doesn't sync.

Am I doing something wrong?  Is this a bug?  

Thanks!

Posts 4662
Forum MVP
Fred Chapman | Forum Activity | Replied: Sat, Sep 24 2016 8:15 AM

What resource(s) are you trying to link it with?

It works for resources like Bible dictionaries and other resources that are indexed by Headwords. There may be other indexes also (such as topics), but I am not sure about that.

Posts 251
Rod | Forum Activity | Replied: Sat, Sep 24 2016 8:36 AM

That's likely the problem.  I have some Bibles, the passage guide and the Bible word study open but no dictionaries.

I checked in the help resource but as in most cases, it isn't much use.

Thanks.

Posts 22114
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Sat, Sep 24 2016 9:44 AM

Taxee:
 I have some Bibles, the passage guide and the Bible word study open but no dictionaries.

What - from these - are you trying to link to the Factbook?

Sorry, its unclear exactly what you are trying to do.

Taxee:
I checked in the help resource but as in most cases, it isn't much use.

Interesting - I find it very useful and getting more so as it continues to be updated.

Posts 4662
Forum MVP
Fred Chapman | Forum Activity | Replied: Sat, Sep 24 2016 3:00 PM

Graham Criddle:

Taxee:
I checked in the help resource but as in most cases, it isn't much use.

Interesting - I find it very useful and getting more so as it continues to be updated.

I agree. The help manual within the software has gotten much more useful. 

Page 1 of 1 (5 items) | RSS