Logos 7 will not start up

Page 1 of 1 (9 items)
This post has 8 Replies | 0 Followers

Posts 406
James C. | Forum Activity | Posted: Thu, Jan 19 2017 4:20 AM

I just tried opening Logos this morning and all I get is the Blue logo for a moment and then nothing.

Tried this a few times.

Posts 25125
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Thu, Jan 19 2017 4:31 AM

Does restarting your computer resolve this?

If not please enable diagnostic logging and post logs after a failed startup attempt - details at https://wiki.logos.com/Diagnostic_Logging 

Posts 406
James C. | Forum Activity | Replied: Thu, Jan 19 2017 4:58 AM

Restart doesn't help.

Here are the logs1856.Logos Log Files.zip

Posts 29720
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Thu, Jan 19 2017 5:48 AM

Your logos.log file hasn't been updated for a couple days, but you have a crash text from today. Unfortunately it is beyond my diagnostic capabilities. Have you tried starting to a blank layout? Press and hold the control key immediately upon startup. 

macOS, iOS & iPadOS | Logs |  Install

Posts 25125
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Thu, Jan 19 2017 5:55 AM

The logs suggest some sort of network issue - reporting that the network address has changed.

What happens if you physically disconnect your computer from your network and try to start Logos. Does that work?

Posts 1142
Armin | Forum Activity | Replied: Thu, Jan 19 2017 8:36 AM

If it is linked to network changes, then you are not on your own:

https://community.logos.com/forums/p/131602/876702.aspx#876702 

The support team is working on it.

Posts 406
James C. | Forum Activity | Replied: Thu, Jan 19 2017 9:11 AM

I've tried the CTRL and nothing. I tried to disconnect my network and nothing. Maybe it's what Armin pointed out.

Hope it gets fixed soon.

Posts 3620
LogosEmployee
Philana R. Crouch | Forum Activity | Replied: Thu, Jan 19 2017 1:04 PM

James C.:

I've tried the CTRL and nothing. I tried to disconnect my network and nothing. Maybe it's what Armin pointed out.

Hope it gets fixed soon.

Since your running the Stable version, I would recommend you contact Customer Service. They can help with troubleshooting.

Posts 406
James C. | Forum Activity | Replied: Thu, Jan 19 2017 1:40 PM

Already contacted them. Spend a long time on the phone. Went to level 2 and still not able to get logos to open. 

Page 1 of 1 (9 items) | RSS