Crash report, A17

Page 1 of 1 (5 items)
This post has 4 Replies | 1 Follower

Posts 38
Scott Stackelhouse | Forum Activity | Posted: Wed, Apr 14 2010 11:20 PM

When I start A17, it loads up what I had open last, which was a passage guide on Mark 1, and a commentary or two.  It finishes loading this, and then gets stuck in a semaphore wait.  I'm going to try to attach my logs and a copy of the stack backtrace at the hang point.

4380.scott_a17_1.zip

Posts 1246
David Mitchell | Forum Activity | Replied: Thu, Apr 15 2010 8:43 AM

How long did you wait before you decided that the application had hung? Were any parts of the application responsive? Did any panels or guide sections show working indicators?

David Mitchell
Development Lead
Faithlife

Posts 38
Scott Stackelhouse | Forum Activity | Replied: Thu, Apr 15 2010 10:43 AM

I've left it running for over an hour...  for collecting the reports I stopped it in gdb after just a few seconds I believe.

I tried it just now again, and it's actually responsive up until the passage guide indicators finish.  At that point if I try to interact, I get the spinning beachball.  So when at the point where it is stuck waiting, there are no indicators showing.

 

I'll attach a screenshot of the the app in the locked state.

4532.scott_a17_sem_wait.tiff

 

 

Posts 38
Scott Stackelhouse | Forum Activity | Replied: Thu, Apr 15 2010 10:48 AM

I'll try running for a longer period of time and post the logs in case there was still some activity that wasn't apparent.

Posts 38
Scott Stackelhouse | Forum Activity | Replied: Thu, Apr 15 2010 12:02 PM

There was more activity with the sync manager.

7206.scott_a17_2.zip

Page 1 of 1 (5 items) | RSS