Auto Play Embedded Video

Page 1 of 1 (5 items)
This post has 4 Replies | 0 Followers

Posts 20
Chuck Forsythe | Forum Activity | Posted: Mon, Feb 5 2018 2:27 PM

Hi All:

I opened the Logos blog to read and immediately a video (Can “Elohim” Refer to Beings Other Than God?) begins playing. Turns out the video is at the very end of entries.

I find this frustrating. It is a very common problem with so many of the web pages I open while surfing. I do not want Logos nor any web site to be able to play a video unless I specifically select the video to play.

Can this be shut off? 

Chuck

Posts 25886
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Tue, Feb 6 2018 1:41 AM

Chuck Forsythe:
I do not want Logos nor any web site to be able to play a video unless I specifically select the video to play.

I agree. I do not like unsolicited media communication.

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 10750
Forum MVP
Jack Caviness | Forum Activity | Replied: Tue, Feb 6 2018 12:19 PM

Dave Hooton:

Chuck Forsythe:
I do not want Logos nor any web site to be able to play a video unless I specifically select the video to play.

I agree. I do not like unsolicited media communication.

Add my irritation over this practice.

Posts 1067
JohnB | Forum Activity | Replied: Tue, Feb 6 2018 1:56 PM

Me too. 

Posts 635
Bill Shewmaker | Forum Activity | Replied: Tue, Feb 6 2018 3:20 PM

I'll add my two cents to this frustrating practice. The video in question is dated December 19, 2017. I would think that after a month (almost two months now) that it would have dropped off of the blog (or at the least, been archived to no longer play automatically).

Page 1 of 1 (5 items) | RSS