7.15 (7.15.0.0022) is Now Available

Page 1 of 1 (12 items)
This post has 11 Replies | 1 Follower

Posts 1769
LogosEmployee
Philana R. Crouch | Forum Activity | Posted: Mon, May 14 2018 2:16 PM

To immediately update to the current stable version enter the Update Now command. Otherwise, the app will automatically update the next time it's scheduled to check for updates.

Release Notes

Download Link

*Note:* Due to an issue with web view features on systems running 32-Bit versions of Windows we have pulled this build until we can fix the issue.

Posts 78
Kelvin Chiu | Forum Activity | Replied: Tue, May 15 2018 10:14 PM
Today I upgraded my Logos 7 to Logos Bible Software 7.15.0.0022 (32 bit), I got a home blank screen. I tried to re-install the whole Logos, at the beginning it was fine but after upgrade it to 7.15.0.0022 (32 bit), home blank again. You can check my screenshot (see attached). Do you know how to fix that problem? Thanks in advance.
Posts 115
Daniel Ne | Forum Activity | Replied: Wed, May 16 2018 8:19 AM

I have the same problem!!

Posts 1769
LogosEmployee
Philana R. Crouch | Forum Activity | Replied: Wed, May 16 2018 10:13 AM

Kelvin Chiu:
Today I upgraded my Logos 7 to Logos Bible Software 7.15.0.0022 (32 bit), I got a home blank screen. I tried to re-install the whole Logos, at the beginning it was fine but after upgrade it to 7.15.0.0022 (32 bit), home blank again. You can check my screenshot (see attached). Do you know how to fix that problem? Thanks in advance.

Hi Kevin,

Thanks for reporting this bug. I've recproduced this bug and filed a case.

Posts 78
Kelvin Chiu | Forum Activity | Replied: Wed, May 16 2018 12:00 PM

It seems like it happens on 32 bit upgrade only.

I also upgraded my laptop which is 64 bit windows and have no problem.

Posts 78
Kelvin Chiu | Forum Activity | Replied: Wed, May 16 2018 12:36 PM

Philana R. Crouch: Your download link is not correct, it links us to download the logos setup exe file but not the fix.

Could you double check?

Thanks!

Posts 1769
LogosEmployee
Philana R. Crouch | Forum Activity | Replied: Wed, May 16 2018 12:56 PM

Kelvin Chiu:

Philana R. Crouch: Your download link is not correct, it links us to download the logos setup exe file but not the fix.

Could you double check?

Thanks!

Kelvin,

I reproduced the bug, but we haven't had time to fix it. I've filed a case asking the team to take a look at it.

Posts 78
Kelvin Chiu | Forum Activity | Replied: Wed, May 16 2018 1:48 PM

Maybe I confused you.

I am talking about your "7.15 (7.15.0.0022) is Now Available" upgrade message:

To immediately update to the current stable version enter the Update Now command. Otherwise, the app will automatically update the next time it's scheduled to check for updates.

Release Notes

Download Link    <--------------------------------- I thought this line link to the 7.15.22 upgrade but it links to the logos setup.exe instead of the upgrade. If I want to manually download the 7.15.22, how can I do it?

Sorry for the confuse.

Posts 23453
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Wed, May 16 2018 2:33 PM

Kelvin Chiu:
Download Link    <--------------------------------- I thought this line link to the 7.15.22 upgrade but it links to the logos setup.exe instead of the upgrade. If I want to manually download the 7.15.22, how can I do it?

This is the correct link! Setup will upgrade a previous version without doing a full installation.

Dave
===

Windows & Android

Posts 78
Kelvin Chiu | Forum Activity | Replied: Wed, May 16 2018 2:44 PM

I see. Thank you. Sorry my mistake then.

Posts 21
Elina A. | Forum Activity | Replied: Fri, May 18 2018 6:26 AM

Hello Philana,

Just to let you know that my Atlas is back after updating to 7.15.

Thanks.

Elina

Posts 1769
LogosEmployee
Philana R. Crouch | Forum Activity | Replied: Mon, May 21 2018 1:36 PM

Kelvin Chiu:
Today I upgraded my Logos 7 to Logos Bible Software 7.15.0.0022 (32 bit), I got a home blank screen. I tried to re-install the whole Logos, at the beginning it was fine but after upgrade it to 7.15.0.0022 (32 bit), home blank again. You can check my screenshot (see attached). Do you know how to fix that problem? Thanks in advance.

This should be fixed with 7.15 SR-1.

Page 1 of 1 (12 items) | RSS