Boolean searching not working properly

Page 1 of 1 (7 items)
This post has 6 Replies | 2 Followers

Posts 61
Rod | Forum Activity | Posted: Fri, Jul 13 2018 6:11 PM

I tried searching for the string "worth it" and got 502 results.

I then did a search for "worth it" OR "worth the" and got 64 results.

That is not how the disjunctive operator is supposed to work.  The results should have increased.

An AND search gave me 63 results so it is slightly different but an OR search should have got me somewhere north of 502.

Any suggestions would be appreciated.

Thanks!

Posts 28292
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Fri, Jul 13 2018 6:51 PM

I concur. 

OSX & iOS | Logs |  Install

Posts 8221
LogosEmployee

Thanks for reporting this; we can reproduce the problem and will investigate.

Posts 25660
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Sat, Jul 14 2018 12:28 AM

The problem is the New Search Engine (default) and All Text. If you use Surface Text, you get the expected results. Alternatively, use the command Set Use New Search Engine to No.

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 8221
LogosEmployee
Bradley Grainger (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Mon, Jul 16 2018 12:31 PM

This has been fixed for an upcoming release; thanks for reporting it.

Posts 3005
LogosEmployee
Philana R. Crouch | Forum Activity | Replied: Mon, Aug 20 2018 12:26 PM

Rod:

I tried searching for the string "worth it" and got 502 results.

I then did a search for "worth it" OR "worth the" and got 64 results.

That is not how the disjunctive operator is supposed to work.  The results should have increased.

An AND search gave me 63 results so it is slightly different but an OR search should have got me somewhere north of 502.

Any suggestions would be appreciated.

Thanks!

This has been fixed in 7.17.

Posts 61
Rod | Forum Activity | Replied: Mon, Aug 20 2018 1:30 PM

Philana R. Crouch:
This has been fixed in 7.17.

Thank you!

Page 1 of 1 (7 items) | RSS