Bug: Resource Information Menu Selection

Page 1 of 1 (5 items)
This post has 4 Replies | 1 Follower

Posts 632
Jim | Forum Activity | Posted: Mon, Nov 12 2018 11:53 AM

To access information on a resource, Logos 8 uses now uses a menu item associated with the three dots on the right edge of the resource pane when that resource is open. When I click on the information item it shows the resource information as expected. The "Done" button closes the information and returns to the resource content.

However, this process left a check mark next to the Information menu item which has to be removed by selecting information again. This has to be done before you can access the resource information again.

So once you access resource information, you have to attempt to access it again to clear the check mark before you can once again open the menu and access the information.

Another way of putting it is that if the check mark is next to the information menu item, you cannot access the resource information.

Have a great day,
jmac

Posts 4559
Forum MVP
Fred Chapman | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 12 2018 11:59 AM

Is there a specific resource you are seeing this behavior with? I tried several different resources and could not duplicate what you are describing. What OS are you on?

Posts 2176
Forum MVP
John Fidel | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 12 2018 12:19 PM

There should be a Done button you can click just like L7. 

Posts 21635
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 12 2018 12:30 PM

Looks like the bug discussed at https://community.logos.com/forums/p/174477/1008405.aspx 

Posts 632
Jim | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 12 2018 12:52 PM

Graham Criddle:

Got  it. Thanks.

Have a great day,
jmac

Page 1 of 1 (5 items) | RSS