BUG: Footnotes don't operate in course reading mode.

Page 1 of 1 (5 items)
This post has 4 Replies | 1 Follower

Posts 74
DavidS | Forum Activity | Posted: Fri, Nov 23 2018 7:24 AM

I am not able to click on footnotes when I am reading a course. The hover works but click doesn't so the links to the foots are not available. This seems to be a bug to me. Can anyone confirm this?

Posts 10420
Forum MVP
Jack Caviness | Forum Activity | Replied: Fri, Nov 23 2018 2:37 PM

DavidS:

I am not able to click on footnotes when I am reading a course. The hover works but click doesn't so the links to the foots are not available. This seems to be a bug to me. Can anyone confirm this?

That deficiency has been present in the courses tool for quite sometime. It is an irritation to say the least. I usually click the reading title to open the resource to the referenced place in  order to access footnotes. Sorry that I almost missed the title in this screenshot Embarrassed

Posts 2371
LogosEmployee
Philana R. Crouch | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 26 2018 10:56 AM

DavidS:

I am not able to click on footnotes when I am reading a course. The hover works but click doesn't so the links to the foots are not available. This seems to be a bug to me. Can anyone confirm this?

Thanks for letting us know, I've filed a case for this.

Posts 74
DavidS | Forum Activity | Replied: Tue, Nov 27 2018 12:35 PM

Thank You

Posts 74
DavidS | Forum Activity | Replied: Tue, Nov 27 2018 1:32 PM

My course reading suddenly allows me to click on the footnotes. Thank you very much.

Page 1 of 1 (5 items) | RSS