Bible texts messed up

Page 1 of 1 (5 items)
This post has 4 Replies | 1 Follower

Posts 223
Nielsen Tomazini | Forum Activity | Posted: Fri, Dec 28 2018 9:04 AM

Hi everyone.

Please see image below:

Any idea how this could have happened? Any ideas how to solve it?

This is from a Logos Portuguese installation. Any clue as to what can be the problem?

www.aprendalogos.com 
Youtube: AprendaLogos

Posts 9639
Forum MVP
NB.Mick | Forum Activity | Replied: Fri, Dec 28 2018 9:52 AM

Nielsen Tomazini:

Any idea how this could have happened? Any ideas how to solve it?

This is from a Logos Portuguese installation. Any clue as to what can be the problem?

I think I remember seeing this sometime earlier in a Logos 8 forum. This is obviously a font issue, not sure whether it is related to a localized UI or not. If I recall correct, I asked the poster of a similar screenshot to check the default font and maybe set it to something delivered with Windows, such as Arial. He/She did so and it worked => so this may be your best next step. 

Running Verbum 7 and Logos 8 latest (beta) version on Win 10

Posts 223
Nielsen Tomazini | Forum Activity | Replied: Fri, Dec 28 2018 11:04 AM

Thanks a lot NB.Mick,

I will ask the user to try this.

www.aprendalogos.com 
Youtube: AprendaLogos

Posts 223
Nielsen Tomazini | Forum Activity | Replied: Fri, Dec 28 2018 12:42 PM

It worked.
The user switched the default type font to Logos 7 Default and it solved the problem.

Thanks for your assistance Mick.

www.aprendalogos.com 
Youtube: AprendaLogos

Posts 9639
Forum MVP
NB.Mick | Forum Activity | Replied: Fri, Dec 28 2018 1:53 PM

Nielsen Tomazini:
It worked.

Great to hear!

Nielsen Tomazini:
Thanks for your assistance Mick.

You're very welcome! I'm glad to help.

Running Verbum 7 and Logos 8 latest (beta) version on Win 10

Page 1 of 1 (5 items) | RSS