Dashboard for Layouts does not update

Page 1 of 1 (4 items)
This post has 3 Replies | 1 Follower

Posts 18
Jay Rubin | Forum Activity | Posted: Sat, Mar 9 2019 6:57 PM

The recent addition of the ability to add layouts to the dashboard excited me when I first read about it. However, I soon found out it had a serious flaw. If you update the saved layout, the dashboard does not seem to get updated. So when returning to the layout you are always sent back to the pointers that were present when you first activated the layout on to the dashboard. I am hoping this gets fixed in the near future.

Posts 25
David Gregg | Forum Activity | Replied: Sat, Mar 9 2019 8:44 PM

I noticed that too.  I had to delete the tile from the dashboard, then save the new layout, then re--add the layout as a dashboard tile in order to get it working.

Posts 26026
Forum MVP
MJ. Smith | Forum Activity | Replied: Sat, Mar 9 2019 8:51 PM

Did you save the layout with an "update active"? Just curious.

Orthodox Bishop Hilarion Alfeyev: "To be a theologian means to have experience of a personal encounter with God through prayer and worship."

Posts 481
Richard Villanueva | Forum Activity | Replied: Sat, Mar 9 2019 9:09 PM

Jay Rubin:
I am hoping this gets fixed in the near future.

this has been reported. I am experiencing the same challenge. 

https://community.logos.com/forums/t/179585.aspx 

MBPro'12 / i5 / 8GB // 3.0 Scholars (Purple) / L6 & L7 Platinum, M&E Platinum, Anglican Bronze, P&C Silver / L8 Platinum, Academic Pro

Page 1 of 1 (4 items) | RSS