BUG: High Definitions Romans Slide Pack Not Pulling Up Under Media Search

Page 1 of 1 (6 items)
This post has 5 Replies | 2 Followers

Posts 4749
Mattillo | Forum Activity | Posted: Sun, Mar 24 2019 7:46 PM

I'm running the latest version of L8 on the most updated version of Win 10 on a surface pro 3.  I'm able to pull up the High Definition Commentary Romans Slide Pack under the media search but each time I click on a slide nothing pulls up.  I am connected to the internet.  I also own the HDC books on James and Philippians but I don't have High Def Slide packs for those for some reason.  See photos for added clarity, hopefully :)

Posts 4749
Mattillo | Forum Activity | Replied: Wed, Mar 27 2019 8:34 AM

BUMP

Posts 25212
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Wed, Mar 27 2019 8:46 AM

I can reproduce what you are seeing

I expect, but can't be sure, that it is another instance of the problem discussed at https://community.logos.com/forums/t/179578.aspx 

Posts 4749
Mattillo | Forum Activity | Replied: Wed, Mar 27 2019 8:55 AM

Thank you Graham

Posts 719
LogosEmployee
Joe McCune (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Wed, Mar 27 2019 11:56 AM

Mattillo:

I'm running the latest version of L8 on the most updated version of Win 10 on a surface pro 3.  I'm able to pull up the High Definition Commentary Romans Slide Pack under the media search but each time I click on a slide nothing pulls up.  

Matillo, I can duplicate this, and I am writing up a case.  At this point, I am not sure if this is unique to this collection, or if it might be another example of the issue that Graham mentioned.

I will post again when I know more.

Posts 4749
Mattillo | Forum Activity | Replied: Wed, Mar 27 2019 12:02 PM

Thank you

Page 1 of 1 (6 items) | RSS