RefTagger Tooltip Style in WordPress

Page 1 of 1 (5 items)
This post has 4 Replies | 1 Follower

Posts 11
Shawn Maze | Forum Activity | Posted: Wed, Jun 16 2010 9:32 AM

  1. I changed the settings in WordPress  clicking the checkbox: "Use the custom CSS I have already added to my stylesheet. (Follow these instructions, but skip step 1.)" 
  2. I used the styles listed here: http://bible.logos.com/Content/ReferenceTagging.css
     
  3. The text box is transparent and disregards the default or any change in the style:
    .lbsTooltip
    {
    	background:#fffade;
    	border: 1px solid gray;
    	z-index: 99;
    	text-align: left;
    	text-indent: 0; 

 

Posts 408
LogosEmployee
Bryan Smith | Forum Activity | Replied: Wed, Jun 16 2010 9:41 AM

Can you provide a link to a page that demonstrates the problem? I won't be able to help without more information. It sounds like the style is not being applied to the elements. Are you sure the new css is being served?

Posts 11
Shawn Maze | Forum Activity | Replied: Wed, Jun 16 2010 9:45 AM

http://charlestonsanctuary.com/go-where-god-is/

I know it is loading the styles because I can change all the other elements except the background...

Posts 408
LogosEmployee
Bryan Smith | Forum Activity | Replied: Wed, Jun 16 2010 10:15 AM

It looks like you have an unterminated comment block directly before the .lbsTooltip selector. My guess is that's somehow causing that selector to be ignored, though I'm not sure why the other reftagger selectors below that work. 

body {
	font-family: 'Lucida Grande', Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif;
	line-height: 20px;
	color: #222;
}

*/
h1,h2,h3,h4,h5,h6,pre,code,address,caption,cite,code,em,strong,th { font-size: 1em; font-style: normal; }
body { font: 10px/12px; line-height: 20px; "Lucida Grande", "Lucida Sans Unicode", Arial, Verdana, sans-serif; color: #333; }
p { margin-bottom: 12px; }
h1 { font-weight: bold; font-size: 24px; line-height: 36px; margin-bottom: 18px; }
h2 { font-weight: bold; font-size: 16px; line-height: 18px; margin-bottom: 12px; }
h3 { font-weight: bold; font-size: 1em; line-height: 18px; }
h4 { font-weight: bold; font-size: 10px; line-height: 18px; }
*/

/* --------------------------------------------------------
       Modifications for Required RefTagger's Styles
   --------------------------------------------------------*/
.lbsTooltip
{
	background:#fffade;
	border: 1px solid gray;
	z-index: 99;
	text-align: left;
	text-indent: 0;
}

The problem is that right after the body selector there's a "*/" to end a comment that was never opened. Then there's another end comment "*/" right before the "Modifications for Required RefTagger's Styles" block comment. Maybe the first "*/" was supposed to be a "/*"?

Posts 11
Shawn Maze | Forum Activity | Replied: Wed, Jun 16 2010 12:27 PM

Thanks!

Page 1 of 1 (5 items) | RSS