BUG: Media Not Showing Up When Opened

Page 1 of 1 (5 items)
This post has 4 Replies | 1 Follower

Posts 4
Neil | Forum Activity | Posted: Tue, Jul 21 2020 8:26 AM

Posts 4
Neil | Forum Activity | Replied: Tue, Jul 21 2020 8:31 AM

I will attempt to attach a short video (via Youtube --> https://www.youtube.com/watch?v=GsAZ6Pt0eQE),

but the steps I take to open any media resources (specifically Bible Backgrounds or verse images):

Open Logos > Open search tab > search Bible Book (Lamentations in example) > Click "Media

Collections > click thumbnail > window opens, but is blank (white) > Resize window attempt does not 

change image size > Attempt to drag to desktop, does not work.

Yet, clicking library images does work. 

Posts 591
LogosEmployee
Joe McCune (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Tue, Jul 21 2020 11:03 AM

I am  sorry, Neal.

I am trying to watch your video, but instead I get a message that this video is private.

Posts 4
Neil | Forum Activity | Replied: Tue, Jul 21 2020 2:55 PM

Sorry about that. I just made the video public.

Posts 591
LogosEmployee
Joe McCune (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Wed, Jul 22 2020 3:37 PM

Neil,

I am unable to duplicate this problem.

I cannot be sure, but I am seeing indications that you may not be using the latest version of our software.

Please quit Logos and then launch it again.  If Logos does not automatically update, go to Logos > About Logos Software and make sure that you have software version 8.15 installed.  You should see a prompt to update if you are not already on the latest version.

Let us know if you need further help.

Page 1 of 1 (5 items) | RSS