visual filters again

Page 1 of 1 (5 items)
This post has 4 Replies | 1 Follower

Posts 950
Larry Craig | Forum Activity | Posted: Thu, Jul 30 2020 6:12 AM

why isn't this working?  I have pictures of three visual filters.  The first one worked right away.  The others don't.   You get a free picture of my granddaughter here too.  I just installed Windows 10, and a screen shot took both monitors.  I'll have to fix that.

Why?

Posts 3916
Forum MVP
PetahChristian | Forum Activity | Replied: Thu, Jul 30 2020 6:51 AM

You need to provide the right syntax for the lemma datatype. E.g., <Lemma = lbs/el/γλῶσσα>

(You can get the syntax from the right-click context menu, by selecting the lemma on the left side, then clicking the search choice for "Copy Reference" on the right side.)

See this blog post for more information: https://blog.logos.com/2012/03/logos-4-visual-filter-for-a-greek-lemma/

Thanks to FL for including Carta and a Hebrew audio bible in Logos 9!

Posts 950
Larry Craig | Forum Activity | Replied: Thu, Jul 30 2020 9:12 AM

It worked.  I'm confused though.  If  you look at the three filters I created, the first one worked.  The others are identical in form, but they don't work.

But at least now they all work.

Thank you very much!

I really appreciate it.

Posts 2358
LogosEmployee

The two that don't work use the lemma: syntax, which only works in Morph searches, not Bible searches.

Posts 950
Larry Craig | Forum Activity | Replied: Thu, Jul 30 2020 10:05 AM

OK. thank you.

I really appreciate it.

Page 1 of 1 (5 items) | RSS