Page 1 of 1 (3 items)
This post has 2 Replies | 1 Follower

Posts 2
Peter Chambers | Forum Activity | Posted: Sun, Aug 30 2020 9:02 PM

I have a problem  with installation which I have made worse

I was tidying up my installed apps and noticed there was an old version of Logos 4. When trying to install it asked for a file which it said it couldn't find. So I tried removing it manually, by first uninstalling Logos 8 then removing any Logos related entries in the registry. Finally I tried to reinstall Logos 8 but it says that it can't find the file "logos-x64.msi" and then  when I press Next it says installation was NOT completed successfully.

I'm stuck! Can anyone help me?

Posts 26364
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Tue, Sep 1 2020 3:18 AM

Peter Chambers:
I was tidying up my installed apps and noticed there was an old version of Logos 4.

Exactly where did you see that? Did you have a working version of Logos 8 prior to that?

In general, for a fresh install you only need to:-

  • uninstall whatever versions of Logos are in Programs and Features
    • Logos Bible Software 4 and Logos4 PreRequisites (if applicable); or
    • Logos Bible Software (later versions)
  • delete the folder C:\Users\username\AppData\Local\Logos4 and/or C:\Users\username\AppData\Local\Logos
  • delete HKEY_CURRENT_USER\Software\Logos4 from Registry  (nothing else)
  • install Logos 8

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 2
Peter Chambers | Forum Activity | Replied: Tue, Sep 1 2020 4:55 AM

Thank you. It certainly helped!Smile

What I did was delete everything you told me to. When I ran logos setup it asked me if I wanted to repair my installation, which I did and it loaded okay!

Page 1 of 1 (3 items) | RSS