Page 1 of 1 (8 items)
This post has 7 Replies | 1 Follower

Posts 1289
Armin | Forum Activity | Posted: Mon, Nov 30 2020 2:45 AM

I tried out a search template and the button to start the search is missing:

I am using the newest Beta on Mac.

Posts 12577
Forum MVP
NB.Mick | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 30 2020 3:11 AM

Do you use content scaling or program scaling? Those seem not always to work well for Macs - try to put both settings to 100%

Running Logos 9 latest (beta) version on Win 10

Posts 1289
Armin | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 30 2020 3:41 AM

I used content scaling. But after setting it to 100% and restarting Logos, I still have the same issue.

Posts 1986
Forum MVP
Levi Durfey | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 30 2020 3:56 AM

Armin:

I tried out a search template and the button to start the search is missing:

I am seeing the same thing in the search templates. The buttons are barely visible at the bottom.

I am at 100% Program Scaling on Logos 9.1 Beta 4 (macOS 11)

Posts 3937
LogosEmployee
Philana R. Crouch | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 30 2020 9:02 AM

Armin:

I tried out a search template and the button to start the search is missing:

I am using the newest Beta on Mac.

I've created a case for this.

Posts 1289
Armin | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 30 2020 9:09 AM

Many thanks, Philana!

Posts 3937
LogosEmployee
Philana R. Crouch | Forum Activity | Replied: Tue, Dec 1 2020 4:32 PM

Armin:

I tried out a search template and the button to start the search is missing:

I am using the newest Beta on Mac.

This has been fixed in 9.1 RC 1.

Posts 1289
Armin | Forum Activity | Replied: Tue, Dec 1 2020 5:54 PM

Yes, it works. Many thanks, Philana.

Page 1 of 1 (8 items) | RSS