Page 1 of 1 (4 items)
This post has 3 Replies | 0 Followers

Posts 431
Mary-Ellen | Forum Activity | Posted: Thu, Jan 6 2022 10:53 AM

Intermittently over the last couple of days, when I try to submit a typo report, clicking on "Submit" doesn't seem to actually submit the report.  The Submit button gets an inner dashed-line, but the box doesn't disappear on its own.  Has anyone else experienced this problem?

Dell XPS 8930/Intel Core i7-8700@3.20GHz/32GB RAM/Win10 Pro

Surface Pro 7/Intel Core i7-1065 G7@1.30GHz/16 GB RAM/Win10 Home

iPad Air/Pixel/Faithlife Connect

Posts 62
Luuk Dondorp | Forum Activity | Replied: Thu, Jan 6 2022 11:09 AM

Mary-Ellen:

  Has anyone else experienced this problem?

As a matter of fact I submitted a typo this morning without problems. So, until now I didn't see behavior 

Posts 3940
LogosEmployee
Philana R. Crouch | Forum Activity | Replied: Tue, Jun 7 2022 1:37 PM

Mary-Ellen:

Intermittently over the last couple of days, when I try to submit a typo report, clicking on "Submit" doesn't seem to actually submit the report.  The Submit button gets an inner dashed-line, but the box doesn't disappear on its own.  Has anyone else experienced this problem?

This has been fixed in 9.14. Even though the dialog didn't go away, previously submitted typos were processed.

Posts 431
Mary-Ellen | Forum Activity | Replied: Tue, Jun 7 2022 5:14 PM

Thank you, and brava and bravo!

Dell XPS 8930/Intel Core i7-8700@3.20GHz/32GB RAM/Win10 Pro

Surface Pro 7/Intel Core i7-1065 G7@1.30GHz/16 GB RAM/Win10 Home

iPad Air/Pixel/Faithlife Connect

Page 1 of 1 (4 items) | RSS