Logos 4 keeps indexing

Page 1 of 1 (11 items)
This post has 10 Replies | 0 Followers

Posts 41
Karl K Nell | Forum Activity | Posted: Thu, Jul 29 2010 9:26 AM

Logos 4 4.0d SR-1 (4.04.4.1966) keeps indexing.

060371.Logos4.log

2772.Logos4Indexer.log

Posts 8660
TCBlack | Forum Activity | Replied: Thu, Jul 29 2010 9:54 AM

Karl,

How long has it been indexing.  From your log it looks like it started at 12 and you sent the report at 12:30.  It generally takes longer than that to index (unless you're running the modern equivalent of a cray).

Hmm Sarcasm is my love language. Obviously I love you. 

Posts 41
Karl K Nell | Forum Activity | Replied: Thu, Jul 29 2010 10:10 AM

Thomas,

I just enabled logging after it completed indexing this morning. I rebuilt the index last night as well.

Posts 8660
TCBlack | Forum Activity | Replied: Thu, Jul 29 2010 10:13 AM

to clarify:

Your computer completed an index, and when you started Logos again it began to create the index all over again?

Question if this is true:  Are you certain that the indexing was actually complete?

Question #2:   Can you upload the next set of logs when the indexing does complete and I'll/ we'll take a look.

Hmm Sarcasm is my love language. Obviously I love you. 

Posts 41
Karl K Nell | Forum Activity | Replied: Thu, Jul 29 2010 10:21 AM

Yes, my computer completed an index, and when I started Logos it indexed again.

The indexing was completed.

I will restart it again, and when it finishes, I will upload the next set of logs.

Posts 41
Karl K Nell | Forum Activity | Replied: Thu, Jul 29 2010 10:41 AM

Well I guess the 3rd index was a charm, it is not indexing anymore. Idk!

Thanks.

Posts 8660
TCBlack | Forum Activity | Replied: Thu, Jul 29 2010 10:42 AM

Thanks Karl,

I anticipate the logs saying why it's initiating an index.

Hmm Sarcasm is my love language. Obviously I love you. 

Posts 8660
TCBlack | Forum Activity | Replied: Thu, Jul 29 2010 10:46 AM

Karl K Nell:
Well I guess the 3rd index was a charm, it is not indexing anymore. Idk!
hah, my above post was sent before I read this.

I read your extant logs and could not see a reason at all.  Glad it seems to be over.

Hmm Sarcasm is my love language. Obviously I love you. 

Posts 26810
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Thu, Jul 29 2010 11:46 PM

Karl, if you have your last indexer log I'd like to see it. The one you posted indicated that the Bible index had been deleted ==>

  • BibleIndex    Doing a full re-index because the existing index seems to have been deleted.

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 41
Karl K Nell | Forum Activity | Replied: Fri, Jul 30 2010 5:40 AM

Dave,

This is my last Index log

4338.Logos4Indexer.log

I also noticed that there is a log for an index crash. I also posted this one.

1541.Logos4IndexerCrash.txt

Posts 26810
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Fri, Jul 30 2010 8:33 AM

Hi Karl

The latest Indexer log looks quite healthy ie. like mine it takes 2 - 3 seconds to check something it thinks it needs to do!

The crash log indicates that another process was accessing Logos4 files on the first two attempts but was not doing so on the third attempt. Could be your Security Suite and you can tell it not to scan your Logos4 folder.

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Page 1 of 1 (11 items) | RSS