Having problems crashing and slow

Page 1 of 1 (6 items)
This post has 5 Replies | 0 Followers

Posts 16
greg homan | Forum Activity | Posted: Wed, Dec 1 2010 4:33 AM

I just loaded and indexed logos for mac last night. I am pretty psyched!! However it seems to be running slow and I have had it crash already twice. Any ideas?

Posts 2550
Forum MVP
John Fidel | Forum Activity | Replied: Wed, Dec 1 2010 4:38 AM

Hi Greg,

Are you running Parallels or VMWare at the same time as L4 Mac?

Posts 16
greg homan | Forum Activity | Replied: Wed, Dec 1 2010 4:41 AM

John,

No I am not. Only the Mac operating system. 

Posts 16
greg homan | Forum Activity | Replied: Wed, Dec 1 2010 4:49 AM

I was looking at my activity monitor on mac and it had to applications: Logos soft...this was running tons of memory and Logos Bible Software. Any idea why both are on and running?

Posts 2550
Forum MVP
John Fidel | Forum Activity | Replied: Wed, Dec 1 2010 5:53 AM

I can only think of a few things, first of all if you had another version of L4 it may be syncing your notes, files etc. Support should be available soon and will request you post your logs. They should be able to analyze your situation in more detail.

Posts 10832
Forum MVP
Jack Caviness | Forum Activity | Replied: Wed, Dec 1 2010 6:11 AM

greg homan:
it seems to be running slow and I have had it crash already twice. Any ideas?

Before anyone can speak definitely on your problem, they will need your log files. See the first link in my signature for information on posting your logs here. The second link is to a thread on this forum describing LogosLogScribe which automates much of the process.

BTW: Welcome to L4 Mac and this forum.

Page 1 of 1 (6 items) | RSS